La Sonia Francisca era una dona que aquesta setmana ha estat assassinada a Madrid. El presumpte autor dels fets és un nen de 15 anys i han sortit a la llum els detalls d'aquest macabre crim: l'adolescent va confessar que havia assassinat aquesta treballadora de la llar i va quedar detingut. Segons les primeres investigacions policials, el clima de tensió que hi havia a l'interior del pis va ser el detonant d'aquest escabrós succés. 

Els fets han passat aquest dimecres a l'avinguda de la Constitució número 12 de Las Rozas, una localitat de l'àrea metropolitana de Madrid. La víctima, Sonia Francisca, tenia 41 anys i era natural de Benidorm (Alacant), però feia dos mesos que s'havia mudat a la capital espanyola amb el Mohammed, de 64 anys, i els nets d'ell, que tenien 13 i 15 anys.

Segons les primeres hipòtesis, la Sonia no tenia cap relació sentimental amb el Mohammed i vivia en aquest pis sense pagar el lloguer. El domicili era un espai petit i la convivència entre tots quatre era complicada, sobretot pels nets, que no acabaven d'acceptar la presència de la dona a casa seva. De fet, al llarg d'aquests mesos, havien tingut diverses discussions, però res apuntava al que passaria el dimecres.

El menor de 15 anys la va assassinar i va fingir un suïcidi

La Sonia s'estava dutxant quan, de cop i volta, el menor de 15 anys va entrar al lavabo i la va escanyar amb la planxa fins a assassinar-la. Va manipular l'escena del crim per tal que semblés un suïcidi i, posteriorment, va marxar. Quan el nen de 13 anys va entrar a casa i va veure l'escena es va quedar de pedra. Gràcies a les càmeres de seguretat, van aconseguir detenir al presumpte autor dels fets en qüestió d'hores. 

"Em veniu a buscar pel que he fet a la banyera?"

"Em veniu a buscar pel que he fet a la banyera?", va ser la confessió que va fer el menor abans de ser detingut com a presumpte autor del macabre assassinat. Després de passar a Fiscalia de Menors, s'ha ordenat el seu internament en un centre de menors per la seva presumpta implicació en el crim.

Acte per condemnar el crim de Las Rozas

El crim de la Sonia Francisca ha causat gran commoció i aquest dissabte, a Las Rozas, han fet un acte per condemnar el crim. La parella de la víctima ha demanat que es faci justícia, ja que ningú es mereix el que li han fet a la Sonia, a la qual descriu com una dona alegre i molt resolutiva

Guardia Civil No Pasar / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga el crim de la Sonia, una dona de 41 anys assassinada per un adolescent de 15 a Las Rozas (Madrid) / Europa Press

Les dues hipòtesis amb les quals treballa la Guàrdia Civil

La investigació està en mans de la Guàrdia Civil i treballen amb dues hipòtesis. La primera, que el menor tingués gelosia de la bona relació que tenia amb el Mohammed. La segona, que l'assassí hagués patit un brot psicòtic o tingues una malaltia mental que l'hagués impulsat a cometre aquest macabre assassinat