Malcolm Nicholson, un home escocès de 51 anys, ha denunciat públicament un incident a casa seva que podria haver acabat de forma fatal. Una taula de vidre que tenen a casa, que els havia costat més de 800 euros, "va explotar" el passat 5 de febrer i ara l'empresa no vol fer-se càrrec de res. El seu fill de 21 anys era just al costat, i Nicholson tem que podria haver-se quedat cec amb algun dels vidres que van volar per tota l'habitació.

L'explota la taula de 800 euros i l'empresa no es fa responsable

Segons el seu relat al Daily Record, Malcolm estava veient un partit de rugbi quan va escoltar un "terrabastall fort, com una explosió". Al principi va pensar que les seves portes vidrades s'havien trencat pels forts vents que hi havia aquells dies. Tanmateix, l'home, de 51 anys i bomber de professió, es va quedar en xoc en entrar al menjador i veure com la taula de vidre havia quedat totalment destruïda, amb el terra ple de fragments de vidre.

Malcolm Nicholson / Cedida

Malcolm Nicholson denuncia que l'empresa no es responsabilitza de l'incident / Cedida

Malcolm i la seva esposa Joan, de 56 anys, es van posar en contacte amb l'empresa de mobles on havien comprat la taula, DFS, immediatament, des d'on els van informar que estaven "investigant l'assumpte". I ha estat la resposta final la que ha enfurismat a la parella aquest dimecres, quan els fabricants els han informat que no es responsabilitzaven per l'ocorregut. Denuncien que havien pagat més de 800 euros fa tan sols un any i que temien que altres persones patissin danys amb el mateix moble.

Risc per a nens petits i indignació a Escòcia

Nicholson, que és pare de tres fills, detallava que tot el vidre estava fet miques i que el terra i les prestatgeries properes havien quedat cobertes de trossos de vidre, així com la cadira en la qual hi havia assegut el seu fill de 21 anys, que hi era allà en el moment dels fets. El jove assegura que s'havia assegut una estona abans a treballar amb el portàtil, però que en el moment només hi havia una llibreta i un boli sobre la taula. A més, la família recalca que sempre mantenen neta la taula per detectar possibles esquerdes.

Els Nicholson havien comprat la taula a l'empresa DFS el 2020, quan van fer una reforma d'uns 6.000 euros a casa seva, remodelant el menjador i el saló i comprant diversos mobles més, com un sofà. És per això que els sembla realment "sorprenent que els fabricants de DFS no vulguin fer-se responsables" en tractar-se d'un assumpte que pot posar en perill a altres persones. De fet, la seva denúncia pública té l'objectiu d'advertir altres persones.

Demana a altres famílies d'anar amb molt de compte si tenen una taula similar, ja que podrien tenir nadons o mascotes a casa que podrien lesionar-se de gravetat si el moble es trenqués de la mateixa manera. És per això que recalcava el risc a què s'havia exposat el seu fill Malcolm, de 21 anys, que estava assegut al costat i podria haver rebut un vidre a l'ull. Per la seva part, un portaveu de DFS ha declarat al mateix mitjà: "La salut i la seguretat són una prioritat clau per a DFS i hem enviat la queixa del senyor Nicholson al nostre equip de qualitat de productes, que actualment està investigant això."