La model brasilera Suzy Cortez, de 31 anys, ha denunciat públicament que va ser expulsada d'un apartament reservat a través d'Airbnb per estar "massa bona". Assegura que el propietari de la casa va entrar sense el seu permís i va agafar totes les seves pertinences per llençar-les a les escombraries.

Denuncia que l'han llançat d'un Airbnb "per estar massa bona"

Cortez, coneguda pels seus posats en portades de Playboy i per diverses polèmiques relacionades amb l'esport, ha relatat que havia reservat la casa per unes nits de gener d'aquest any, quan va anar a visitar la seva família i aprofitava per treballar dins del seu propi allotjament, però que quan el seu amfitrió la va conèixer, va cancel·lar la reserva. El motiu, segons ella, és perquè "està massa bona", per la qual cosa ha assegurat que és víctima de persecució i discriminació per ser atractiva.

La model ha detallat que l'amfitrió, en veure-la, es va queixar de la roba que portava posada, assenyalant en particular les seves malles esportives, abans de cancel·lar la seva reserva. A més, en fer-la fora, la Suzy assegura que l'home la va acusar de colar-se a la casa abans que llencés les seves pertinences i que es va veure obligada a trucar la policia davant de l'escalada de tensió entre els dos. Ella mateixa ho explicava amb aquestes paraules: "Em vaig espantar quan l'amfitrió va entrar a la casa i va agafar les meves pertinences per llençar-les a les escombraries; només va entrar per discriminar-me per ser massa bonica".

La famosa model de Playboy Suzy Cortez se sent "víctima de discriminació"

Poc després de l'incident va rebre un correu electrònic d'Airbnb explicant-li que la seva reserva havia estat cancel·lada perquè no podien mantenir-la, sense donar-li motius específics ni solucions alternatives. Davant d'això, Cortez escrivia: "Des del segon dia vaig començar a rebre queixes sobre la meva roba de gimnàstica, que per cert eren malles, l'amfitrió simplement va dir que hauria de marxar de l'apartament", la qual cosa defineix com el malson més gran que mai ha viscut.

Suzy Cortez / Instagram

Suzy Cortez denuncia que la van fer fora per estar massa bona / Instagram

Convençuda que tot és per estar massa bona i considerar-se una víctima de discriminació, lamentava: "Estic extremadament avergonyida i psicològicament commocionada. Com podia pensar que un viatge per veure als meus pares es convertiria en una pel·lícula de terror?". En les seves queixes a Airbnb detalla com després de l'incident va haver de sortir al carrer sense poder fer absolutament res i tenint totes les seves pertinences en una bossa d'escombraries.

A més, per si no n'hi hagués prou, la Suzy assegura que després de la queixa el seu perfil va ser eliminat i que, en denunciar els fets, "fins i tot la policia va veure que era absurd, vaig trucar innombrables vegades per denunciar la cancel·lació, però no es va resoldre res". I rematava: "Ara estic totalment perduda i psicològicament destrossada i em pregunto per què soc víctima de tot això. Perquè soc famosa i he estat a les portades de Playboy de tot el món? Finalment, després de la investigació, Airbnb va reemborsar per complet a la model els diners que havia gastat a la casa i va tornar a obrir el seu perfil en l'aplicació.