La Jessica és una noia que s'ha posat bòtox i ha patit un efecte secundari molt estrany que l'ha afectat a un ull. Només hi havia un 1% de possibilitats que patís aquesta afecció i ha decidit compartir-la amb els seus seguidors de Tiktok.

El tractament de bòtox s'ha fet molt popular en els darrers anys i cada vegada són més les persones que se'l fan. Gràcies als components d'aquesta toxina, es contrauen els músculs de la cara durant uns mesos i això provoca que no es facin arrugues. Tot i la curta edat d'aquesta usuària de Tiktok, va decidir fer-se aquest tractament.

La ptosi afecta menys d'un 1% de persones que es posen bòtox

Com qualsevol altre tractament, el bòtox té una sèrie d'afectes adversos molt estranys, però no impossibles. Un dels efectes secundaris menys habitual és el de ptosi, que afecta menys d'un 1% de persones que se sotmeten a aquest tractament de bellesa

El que provoca la ptosi és la caiguda de la parpella. La persona que ho pateix experimenta dificultats per obrir l'ull afectat, però afortunadament, no és permanent i aquest efecte secundari desapareix al cap d'un mes i mig, aproximadament.

"Quan hi ha un 1% de possibilitats de tenir ptosi pel bòtox"

Això mateix és el que li ha passat a la Jessica i ho ha volgut compartir a través de xarxes socials: "Quan hi ha un 1% de possibilitats de tenir ptosi pel bòtox", explica ella mateixa en un vídeo de Tiktok, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Efecto secundario botox / Tiktok Jessicaaaaaaf

La Jessica és un usuari de Tiktok que ha patit un efecte secundari molt estrany després de posar-se bòtox a la cara: ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials i s'ha fet viral / Tiktok Jessicaaaaaaf

"Em volia posar bòtox, però després de veure aquest vídeo, crec que m'ho he pensat millor"

En qüestió d'hores el vídeo s'ha viralitzat i, actualment, ja té 2,4 milions de reproduccions i milers de comentaris. "Em volia posar bòtox, però després de veure aquest vídeo, crec que m'ho he pensat millor", explica un usuari.

Viure sense poder somriure ni tancar els ulls: el calvari d'una model després d'una operació

Fa pocs dies, una model també va compartir els efectes secundaris que va patir després de fer-se un retoc estètic. En aquest cas, molt més greus de les que li han passat a la Jessica. Yulia Tarasevich la candidata russa al mític concurs de bellesa Miss Universe, es va sotmetre a una cirurgia plàstica i, des de llavors, no pot ni tancar els ulls ni somriure. Els metges han estat denunciats negligència i hi ha una investigació oberta per saber què ha passat.