Un tiroteig a la Costa Brava deixa una persona ferida lleu. Els trets per arma curta s'han originat des d'un cotxe a un altre a Castelló d'Empúries (Alt Empordà) i una de les bales ha impactat contra un dels ocupants del segon vehicle. Segons ha pogut saber de fonts policials ElCaso.cat, l'incident s'ha produït aquest dimarts a un quart de quatre del migdia en un carrer de la localitat gironina. Els autors dels fets s'han escapat.

Investigació oberta: tot apunta a un enfrontament per drogues

Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat a aquest mitjà que l'intercanvi de trets s'ha realitzat entre dos vehicles, un de matrícula francesa i un altra espanyola. Ambdós s'han escapolit en els seus cotxes del lloc dels fets. La policia catalana ha obert una investigació al respecte.​ El ferit, que ha hagut de ser traslladat d'urgència, està greu, però no es pateix per la seva vida. Segons apunta Crónica Global, l'afectat hauria rebut l'impacte en una mà.

Ara mateix no hi ha molta més informació relacionada amb els fets a Castelló d'Empúries, que s'hauran d'investigar. Tot apunta a un enfrontament derivat d'un problema de drogues entre bandes rivals de les dues bandes de la frontera.

Tirotejos a Catalunya

Aquest tiroteig a Castelló d'Empúries és un dels primers que es dona aquest any. Com a mínim, que es tingui constància. Els darrers trets van veure's al barri del Besòs de Barcelona, per un enfrontament entre famílies gitanes, on va haver-hi un ferit i el pistoler va fugir; i al barri de la Bordeta de Lleida (Segrià), també per una baralla intrafamiliar. En aquest últim cas, van disparar també des d'un cotxe com ha passat aquest dimarts al migdia al municipi gironí de la Costa Brava.