Un home disparant des d'un vehicle en marxa ha ferit de diversa gravetat tres dones i una nena de set anys al centre de Londres (Regne Unit). Els fets s'han produït, segons la Policia Metropolitana, al voltant de dos quarts d'una, hora local, d'aquest dissabte a les mediacions de l'església St Alouysius, a tocar de l'estació de tren d'Euston. Les quatre que han rebut els impactes de les bales sortien en aquell moment d'un funeral que s'havia celebrat al temple. Les víctimes tenen 54, 48 i 41 anys, respectivament, a més de la menor de set. Totes van necessitar ser traslladades d'urgència a un hospital.

La vida de les tres dones adultes no corre perill, tot i que la de 48 anys pateix ferides més greus que, en algun cas, podrien arribar a ser mortals. Respecte la nena, la policia ha informat que també va ser traslladada d'urgència a l'hospital però es desconeix el seu estat de salut en aquests moments. L'avís del tiroteig va ser rebut, concretament, a les 13.29 hores des del carrer Phoenix de la capital britànica, fins on van desplaçar-se diverses dotacions del servei d'ambulàncies de Londres i un helicòpter medicalitzat.

Sense detencions i amb la investigació oberta

Les forces de seguretat de Londres encara no ha realitzat cap detenció, però han obert una investigació. També han fet una petició generalitzada a qualsevol que hagi enregistrat imatges o de càmeres de seguretat de comerços o oficines properes, perquè contactin amb les autoritats. L'objectiu és esbrinar el més aviat possible què ha passat després del funeral al centre de la ciutat. Segons un testimoni citat per la BBC, és una zona molt concorreguda i tothom ha sortit a esbrinar què estava passant. Entre el xoc i la sorpresa, en paraules a la cadena pública britànica, els assistents a la vetlla haurien estat evacuats de l'església per una entrada lateral després de produir-se el tiroteig.