Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou tiroteig a Barcelona. Els fets s’han registrat aquest migdia al voltant de les dues al carrer de Cristóbal de Moura, tocant al Parc del Besòs. Per causes que encara no s’han pogut aclarir, una persona ha obert foc contra una altra, un home, que ha rebut l’impacte d’un tret a la zona de la cama. Ha resultat ferit lleu i ha pogut ser traslladat primer al CAP de la zona, on ja s'hi han concentrat familiars de la víctima, i després a un hospital, on segueix ingressat, si bé fora de perill. Quan la policia ha arribat al lloc dels fets l'home ja no hi era.

Tiroteig entre famílies

Les investigacions dels Mossos d’Esquadra encara es troben en una fase inicial, però segons consta al primer atestat policial, l’home que ha obert foc a arribar a disparar quatre trets i després s’ha escapat amb una motocicleta, que els Mossos estan buscant, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana.

Una patrulla de seguretat ciutadana de la policia catalana que s’ha desplegat a la zona ha pogut recuperar restes de munició entre els números 4 i 6 de la placeta del carrer de Càller. La investigació del cas l’ha assumit l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de Barcelona.

La motivació del tiroteig sembla estar relacionada amb un enfrontament entre famílies d'ètnia gitana, segons han explicat fonts dels Mossos a ElCaso.cat. La víctima, que ha evitat explicar res als policies, té antecedents policials. L'home que els Mossos busquen, i que ha pogut escapar, també té antecedents.