Una discussió entre dues famílies a Lleida ha acabat amb un home disparant repetidament contra el cotxe en el qual marxaven els membres d’un dels grups implicats. El tiroteig ha tingut lloc la nit d’aquest dimarts al voltant de les 21:45 hores al barri de la Bordeta de la capital del Segrià.

Per motius que es desconeixen, i segons han afirmat diversos testimonis als Mossos d’Esquadra, dues famílies lleidatanes s’havien començat a barallar al mig de l’avinguda Artesa a l’altura del número 43. Amb intenció de posar fi a la discussió, els membres d’una de les dues famílies va agafar el cotxe per marxar del lloc. En aquell moment, un home pertanyent a l’altre grup va començar a disparar repetidament contra el vehicle.

El cotxe va rebre diversos trets

Afortunadament, cap de les persones que eren al cotxe va resultar ferida, però el vehicle va rebre tres impactes de bala. Segons avança el diari Segre, dos dels trets van impactar contra la matrícula i el lateral dret, respectivament, mentre que el tercer va rebentar una de les finestres també de la part dreta.

Alguns dels testimonis que es trobaven en aquell moment al carrer van trucar a la policia. Diverses patrulles dels Mossos es van personar al lloc del tiroteig i van arrestar al presumpte autor dels trets. De la mateixa manera, alguns agents van realitzar un escorcoll en un dels pisos del carrer Puigverd, que seria el domicili del detingut.

Brutal baralla la nit de Sant Esteve

Aquest dilluns la Guàrdia Urbana va rebre un avís sobre una baralla entre dos homes al carrer Cavallers de Lleida. Un dels implicats li hauria trencat la mandíbula a l'altre durant l'enfrontament, però en arribar els agents només van trobar un dels homes que sagnava profusament per la boca. Mentre la víctima rebia assistència mèdica, la policia va iniciar una recerca per trobar el presumpte agressor. Casualment, el van trobar al mateix CUAP al qual havien traslladat l'altre home, el de Prat de la Riba. En identificar-lo els agents de la Guàrdia Urbana van procedir amb la seva detenció acusat d'un delicte de lesions.