Un nen de dos anys va resultar ferit greu aquest dissabte a la tarda després de caure al buit des de la finestra d'un segon pis a Palma. El menor estava a càrrec de la seva germana gran, de deu anys, mentre la mare era a la cuina. En un descuit de la nena, el seu germà va anar corrents cap a la sala d'estar, va pujar al sofà que hi ha just al costat d'una de les finestres que en aquell moment estava oberta i va caure.

L'accident va tenir lloc a dos quarts de quatre en un edifici del carrer de Ticià, fins a on es van traslladar ambulàncies del Samu que van evacuar el menor a l'Hospital Universitari Son Espases. El nen va patir politraumatismes pel cos i també una ferida a la cara, però no va perdre el coneixement en cap moment i va poder ser estabilitzat pels sanitaris. Ara per ara, continua ingressat al centre mèdic amb pronòstic reservat

Ensurt pel greu accident

Fins al lloc dels fets també van activar-se patrulles de la Policia Nacional i de la Policia Local de Palma, que han obert una investigació per aclarir-ne les circumstàncies, tot i que tot sembla indicar que es tracta d'un accident domèstic. Els germans estaven en un entorn segur mentre la mare estava ocupada a la cuina, en una de les habitacions on podien jugar sense témer que es fessin mal. No obstant això, el nen més petit va escapar de la seva germana, la qual no va tenir temps per a evitar que arribés fins al saló i pugés al sofà. 

En un moviment fortuït del menor, va acabar precipitant-se a través de la finestra i va caure sobre la vorera. Les persones que passaven per allí en aquells moments van avisar immediatament als serveis d'emergències que un nen havia caigut des d'una altura considerable i que semblava que s'havia fet molt mal. Els paramèdics van acudir immediatament i van poder estabilitzar-lo abans d'evacuar-lo a l'hospital.