Els Bombers de la Generalitat han efectuat un rescat de pel·lícula després que dues persones es precipitessin per un penya-segat a Llafranc (Baix Empordà). Afortunadament, cap dels rescatats ha resultat ferit greu.

Els Bombers han actuat amb cinc dotaciones

Els fets han tingut lloc aquest divendres a la nit. Els Bombers han rebut un avís a les 22.56 hores alertant que dues persones estaven atrapades en un penya-segat de la zona i que no hi havia forma de poder sortir-ne. Els Bombers han enviat cinc dotacions terrestres, una d'elles del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) al lloc dels fets, en un penya-segat del carrer Neró de Llafranc, que pertany al municipi de Palafrugell

L'agònic rescat ha durat dues hores

El rescat ha tingut una durada de dues hores. Una de les persones que ha caigut pel penya-segat ha patit ferides de poca gravetat, com rascades i cops de poca importància. L'altra persona rescatada, un menor de 17 anys, ha resultat també ferit lleu, però en el seu cas ha estat evacuat en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Josep Trueta de Girona. De moment, es desconeixen les causes de l'accident.