Un noi de 23 anys ha mort en saltar des d'un penya-segat de 25 metres d'alçada a Mallorca. La seva parella ho ha gravat tot des del vaixell i a les imatges es pot veure com el jove salta, es dona un fort cop contra les roques i cau a l'aigua. Ha mort a l'acte, després d'una estona buscant-lo, la Guàrdia Civil ha trobat el seu cadàver al fons del mar.

Els fets han passat a Santa Ponça, un municipi turístic de Mallorca. La víctima és un noi de 23 anys del Regne Unit que estava de vacances amb la seva parella i el seu fill petit. Va anar fins a la part més alta de les illes de Malgrats per saltar des de 25 metres d'alçada.

La seva parella grava el vídeo del salt i la mort del noi a Mallorca

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, l'home salta des de dalt de tot de les roques i, quan li queden pocs metres per caure a l'aigua, es dona un fort cop i cau al mar. De la velocitat a la qual s'ha llençat, ha mort a l'acte mentre la seva parella ho gravava tot des del vaixell, on també estava el fill que tenien en comú. 

La Guàrdia Civil troba el seu cadàver al fons del mar

Immediatament, ha alertat a Emergències 112 i, fins al lloc dels fets, s'ha desplaçat una embarcació i un helicòpter del Salvament Marítim i el grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil, que van trobar el cos del turista. Els fets han posat de manifest la importància de no saltar des dels penya-segats de la costa, a no ser que siguin llocs autoritzats, ja que pot ser molt perillós i, en el pitjor dels casos, el cop pot ser mortal.

Un noi de 23 anys mor en saltar des d'un penya-segat a Santa Ponça (Mallorca) i la seva parella ho grava tot / Xarxes socials

El primer turista mort per balconing a Magaluf

Aquesta no ha estat l'únic cas d'un turista mort a Mallorca. En els darrers dies, un altre home ha mort amb la perillosa moda del balconing, que consisteix a saltar d'un balcó a un altre. Els fets han passat a Magaluf i, igual que el cas del penya-segat, també s'ha viralitzat el vídeo, on es pot veure com la víctima cau i mor de l'impacte. L'home és un turista britànic de 31 anys que ha caigut des d'un setè pis.

Graven la mort de dos entrenadors en una cala de Torrevella

Fa uns mesos, a Torrevella (Alacant) també es va gravar una mort al mar. En aquest cas, les víctimes eren dos instructors fitness de 24 i 30 anys. La jove va saltar a l'aigua i, quan l'altre monitor va veure que no podia sortir, es va llençar al mar per rescatar-la, però el mar estava molt mogut i van acabar morint tots dos i, al cap d'unes hores, van rescatar els seus cadàvers del fons del mar.