Sovint, quan conduïm per la carretera, veiem joves pujats en ponts que es dediquen a fer pintades o algun altre tipus de gamberrada. Tanmateix, és poc habitual que el jovent s'entretingui llançant pedres a la carretera, com ha passat a Granollers (Vallès Oriental). Una bretolada de mal gust que ha acabat malament. Una dona ha resultat ferida després de rebre l'impacte d'una pedra mentre circulava en un vehicle a la Ronda Nord, a Granollers, segons informa NacióDigital.

Un individu va llançar una pedra des d'un pont i va impactar en el vidre

Segons ha denunciat un familiar de la víctima, els fets van tenir lloc aquest dissabte passat al vespre, al voltant de les 20.00 hores, a l'alçada del pont de Can Mònic, a Granollers. La dona es trobava asseguda en el seient de l'acompanyant del vehicle, quan algú, amb la intenció segurament de fer una broma, va llançar una pedra des d'una alçada considerable. A conseqüència de l'impacte, el roc va foradar el vidre del vehicle.

El pare de la víctima denuncia els fets a les xarxes socials

El pare de la noia ferida, Tony Almansa, que és qui ha denunciat els fets a Twitter, informa que la seva filla es troba bé i que "per sort" la pedra li va caure entre les cames. Això no obstant, denuncia que si desafortunadament hagués caigut al cap, la velocitat en la qual anava la pedra li hauria provocat greus ferides. Tanmateix, diu que es van endur un gran ensurt perquè van veure "el cotxe ple de vidres i sang pels petits talls". 

vidres
Imatge dels vidres i la pedra al cotxe I Imatge: Twitter Tony_over

El cotxe estava parat en un semàfor

A banda del cotxe on viatjava la víctima, també hi ha d'altres que es van veure afectats. "El terra del pont estava ple de pedres, cosa que significa que van estar molta estona llançant-ne", explica Tony Almansa. Afegeix, també, que "el fet que la pedra pesés 300 grams i que acabés de parar en un semàfor va evitar una tragèdia". Per tots aquests fets, els familiars de l'afectada tenen previst denunciar-ho davant els Mossos d'Esquadra aquest dilluns.

Demanen la col·laboració ciutadana per trobar l'autor dels fets

Per la seva banda, també es demana a través de les xarxes socials la col·laboració ciutadana, així com l'acció de Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional, per trobar el o els culpables d'aquesta bretolada de tan mal gust.