Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers busquen l’home que aquest principi de setmana va agredir el propietari del bar-restaurant Troya del capital del Vallès Oriental, al carrer de Joan Pere Fontanella. Tal com es pot veure a les imatges de les càmeres de seguretat, que ja estan en poder dels Mossos d’Esquadra, un jove magrebí que estava a l’interior del bar es va enfrontar al seu propietari, un home de nacionalitat xinesa, i després de discutir-se, li va etzibar un cop de puny a la cara.

Imatge del bar de Granollers / Cedit

Enxampat per les càmeres de seguretat

Amb les imatges de les càmeres de seguretat els Mossos d’Esquadra ja han pogut identificar l’home, que l’estan buscant. Alhora, de manera paral·lela, segons han informat fonts de la policia catalana, s’està esperant que la víctima es presenti a comissaria per denunciar els fets, aportar l’informe mèdic de les lesions i també explicar la seva versió dels fets.

L’home identificat, que serà detingut si la víctima ratifica de la denúncia, serà acusat d’un delicte de lesions. Segons fonts de la policia, el jove agressor és un conegut del barri, al centre de Granollers, té diversos antecedents i és parroquià del bar i dels locals de la zona.

La víctima, el propietari del bar, podrà declarar davant dels Mossos quan surti de l'hospital, on va haver de ser ingressat després del brutal cop de puny. L'home va patir lesions greus a l'ull, on va rebre l'impacte, i s'està pendent si podrà o no recuperar la vista. Després de ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron, on hi ha serveis oftalmològics, especialitzats en el tipus de lesió que va rebre l'home.

Ara per ara es desconeix què va motivar l'enfrontament i si era el primer cop que el client, conegut de la policia i al bar, es mostrava violent amb els propietaris o amb altres persones del bar.