El famós 'TikToker' Cooper Noriega ha aparegut mort en estranyes circumstàncies aquest cap de setmana a l'aparcament d'un centre comercial de Los Àngeles (Califòrnia, Estats Units d'Amèrica). El jove, de només dinou anys, havia publicat recentment un inquietant vídeo al seu perfil de TikTok que va deixar als seus fans molt preocupats. 

Les xarxes socials estan commocionades davant la tràgica i sobtada notícia de la mort del popular 'influencer' i 'TikToker' Cooper Noriega. El noi acumulava més de dos milions de seguidors a la xarxa social 'TikTok', els quals s'han mostrat completament devastats amb la mort del seu ídol. Ara, les autoritats californianes investiguen les estranyes circumstàncies que envolten la mort del noi. 

El cos de Cooper era dins un cotxe

Tot i que no són masses els detalls que han transcendit sobre la mort del jove, les autoritats de Califòrnia han confirmat que el passat dijous 9 de juny van localitzar el cadàver el noi. Un vigilant de l'aparcament d'un centre comercial situat als afores de la ciutat de Los Àngeles, on ell residia, va localitzar el cos del jove estirat a terra. L'home va donar l'alarma i els serveis mèdics van afanyar-se a desplaçar-se fins el lloc dels fets, però no van poder fer res per salvar-li la vida, ja que el noi ja era mort. En un primer moment, es deia que el cos estava dins un vehicle, presumptament seu, però aquesta informació ha quedat desmentida pel mitjà TMZ. 

L'escena no presentava aparents detalls de violència, de manera que, per ara, els investigadors descarten que hagi estat una mort violenta i treballen amb la hipòtesi que el noi de només dinou anys s'ha suïcidat

L'inquietant vídeo que va preocupar els seus seguidors

Hores abans que aparegués el seu cos sense vida a l'aparcament del centre comercial, el jove havia publicat un inquietant i misteriós vídeo que va alarmar les més de dos milions de persones que el segueixen. En el vídeo, publicat a 'TikTok', el noi, amb caputxa, apareix en primer pla mirant fixament la càmera, fent la següent pregunta: "Qui més està pensant que morirà jove de collons?". En aquests moments, després de conèixer el tràgic final del noi, el vídeo acumula més de 24 milions de reproduccions i gairebé dos milions de "m'agrada". Els comentaris, que arriben pràcticament als 100.000, lamenten la mort del noi i es mostren incrèduls davant la notícia. Molts altres demanen més visibilitat i la normalització dels problemes de salut mental que pateixen els joves. 

El penúltim vídeo que Cooper Noriega va compartir amb els seus més de dos milions de seguidors va generar molta inquietud a les xarxes socials, tot i que ningú imaginava el tràgic destí del noi. / TikTok

Problemes relacionats amb la salut mental i les drogues 

La seva gran comunitat de seguidors era coneixedora dels problemes relacionats amb la salut mental i les drogues que el jove de dinou anys patia. La seva millor amiga, Nessa Barrett (que també és una estrella de 'TikToker' amb més de deu milions de seguidors), explicava en una entrevista radiofònica d'abans que el noi morís com era la relació d'amistat que ambdós tenien malgrat les addiccions del noi. La noia va explicar que Noriega havia tingut seriosos problemes d'addicció a les drogues, i que fins i tot "va morir durant cinc minuts" a causa d'una sobredosi. No obstant això, la noia aplaudia la determinació del jove, que havia acudit a rehabilitació i ja feia més de set mesos que no consumia cap substància estupefaent. 

La sobtada mort del noi ha posat de nou sobre la taula una qüestió que molts joves porten visibilitzant molt de temps: mai es poden prendre de broma les qüestions relacionades amb la salut mental, perquè les persones, tot i somriure i aparentar una vida idíl·lica, poden conviure amb malalties tan greus com la depressió