La nena protagonista d'un famós mem viral d'Internet, Kailia Posey, ha mort aquesta setmana, tal com ha confirmat la seva família als mitjans. La causa de la mort de la jove ha estat el suïcidi. Posey tenia 16 anys i el seu suïcidi encara s'està investigant. 

Posey va fer-se mundialment famosa quan era nena de només cinc anys gràcies a la seva aparició al programa televisiu nord-americà "Toddlers and Tiaras" (infants i tiares), que s'emetia al canal TLC. En una de les seves aparicions, la seva expressió facial i el seu somriure van fer que, anys després, la seva imatge es convertís en un mem viral: el de la "nena somrient" o "grinning girl". 

La família n'ha confirmat la mort a Facebook

La família de Kailia Posey ha confirmat als mitjans estatunidencs la sobtada mort de la jove, que només tenia setze anys. En un primer moment, la família en va confirmar la mort a través d'una publicació a la xarxa social Facebook, sense donar-ne més detalls. No obstant això, donada la repercussió que va tenir la publicació, la família Posey va emetre un comunicat relatant els fets, en el qual deien estar "absolutament devastats" per la inesperada mort de la Kailia. 

"Tot i que era una adolescent realitzada amb un futur brillant al davant, desafortunadament, va prendre la decisió de posar fi a la seva vida", explica la mare en el comunicat. La jove havia guanyat nombrosos concursos i trofeus i, segons detalla la família, tenia un gran talent com a contorsionista, fet que li havia suposat una gran quantitat d'ofertes de feina i de gires. De fet, representava l'equip d'animadores de la seva ciutat natal, Lynden, on també estudiava, i recentment havia estat guardonada com una de les millors estudiants de l'institut. A més a més, com també declara la família, la jove sentia una gran passió per l'aviació, i volia obtenir la llicència de pilot comercial sense deslligar-se del món de l'entreteniment. 

comparacion kailia posey joven niña
Imatge actual de Kailia Posey i la del famós mem viral que protagonitza / Insider

El programa on apareixia la jove tractava sobre concursos de bellesa 

Posey va fer-se famosa als Estats Units a l'edat de cinc anys arran de la seva aparició al famós programa "Toddlers and Tiaras" (infants i tiares), el qual va estar en antena fins a l'any 2013. El programa girava al voltant dels concursos de bellesa infantils, molt populars als EEUU, i del qual n'han sortit noms com ara el d'Eden Woods, Alana Thompson o MaKenzie Myers. Malgrat la popularitat del programa, també tenia moltes veus crítiques, ja que, segons aquestes, fomentava valors superficials entre nenes molt petites. 

Obren una recaptació de fons per ajudar a persones en la mateixa situació

La família ha decidit obrir un fons de recaptació monetària sota el nom "Fons d'Intervenció per a Adolescents en Crisis Kailia Posey". L'objectiu d'aquesta recaptació és destinar les donacions a l'obtenció de recursos que puguin necessitar adolescents en crisis i que es trobin en la mateixa situació que la Kailia, per tal d'evitar més suïcidis adolescents.