Una família protagonitza una brutal baralla a Palma de Mallorca amb l'inquilí a qui llogaven una habitació. La família, formada per un matrimoni i les seves filles, va aplanar presumptament l'habitació de l'individu i el va deixar al carrer després que aquest presumptament els amenacés violentament amb un ganivet a causa d'una discussió prèvia pel menjar de la nevera. La Policia Nacional ha detingut els quatre membres de la família, així com l'individu que vivia de lloguer a l'habitació de l'habitatge.

La baralla va succeir el dimecres passat a altes hores de la nit. L'escàndol va alertar els veïns, que, preocupats pels violents crits, van dir a la policia. La Policia Nacional es va desplaçar fins al lloc dels fets i, després de prendre declaració als testimonis de l'aldarull, es va emportar detinguts als cinc protagonistes de la baralla.

La família va descobrir l'inquilí robant menjar de la nevera

Segons els testimonis recollits per la Policia Nacional, l'espurna que va fer saltar la convivència per la finestra va ser que el pare de la família va sorprendre el que era el seu inquilí a la nevera, robant-los el menjar. L'home, de cinquanta-nou anys, li va recriminar el comportament al seu inquilí, de trenta-set anys, que a més els devia un mes de lloguer. Va ser llavors quan, segons fonts policials, l'inquilí va començar a discutir amb el que era el seu llogater.

La baralla va pujar de to ràpidament. Segons els testimonis, l'inquilí va forcejar amb el seu llogater i el va colpejar repetides vegades. Després va aconseguir agafar-lo i, presumptament, va amenaçar de tirar-lo per la finestra. L'inquilí també va amenaçar presumptament el pare de la família amb un ganivet que portava a sobre. La resta de la família, en sentir els crits, van acudir a ajudar al seu pare i van intentar frenar la baralla. Les filles del matrimoni, de vint-i-vuit i vint-i-un anys, van aconseguir treure el ganivet a l'individu.

L'inquilí es va quedar en pijama al carrer

Atès el violent comportament que l'inquilí havia mostrat, els quatre membres de la família no van dubtar en, presumptament, aplanar l'habitació que li llogaven. La família va buidar l'habitació de les pertinences de l'inquilí i les van posar al carrer. L'individu va quedar al carrer, vestit en pijama i calçant unes sabatilles de caminar per casa.

La Policia Nacional va detenir els cinc implicats

Van ser els veïns del bloc de pisos els que van alertar la policia trucant al 091 en sentir els crits i el forcejament. Les autoritats es van personar al lloc dels fets i, després de recollir els testimonis dels veïns, van procedir a la detenció tant dels quatre membres de la família com de l'inquilí de l'habitació. La Policia Nacional va detenir la família per presumptes delictes de coaccions i violació de domicili, ja que una habitació llogada es considera legalment l'habitatge de qui la lloga. D'altra banda, l'individu li atribueixen presumptes delictes per amenaça.