Un home intenta matar la seva parella i, posteriorment, es llança per la finestra a Tarragona. La caiguda ha estat de més de 15 metres i el presumpte autor dels fets ha ingressat a l'hospital amb un pronòstic molt greu. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar què ha passat i quin ha estat el mòbil del crim.

Els fets han passat aquest diumenge al matí en un pis situat al carrer Civadera número 11 de Tarragona. Per causes que encara s'estan investigant, un home ha intentat matar la seva parella amb una arma blanca, fent-li ferides al coll. 

La víctima tenia ferides lleus a la zona del coll i estava molt espantat

Quan els Mossos d'Esquadra han rebut l'alerta, immediatament, s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que la víctima tenia ferides lleus a la zona del coll i que estava molt espantat. El presumpte autor dels fets, en veure els agents els ha començat a amenaçar dient que es llençaria des de la finestra, que donava al pati interior de l'edifici.

El presumpte agressor ha quedat ferit amb un pronòstic molt greu

Els policies l'han intentat convèncer perquè no ho fes, però, finalment, s'ha acabat llançant i, tot i l'altura de 15 metres, no ha mort, però ha quedat ferit de gravetat i, actualment, està ingressat a l'hospital amb un pronòstic greu, ja que té ferides al tòrax, al maluc i a l'esquena.

Patrulla Mossos d'Esquadra / EFE

Un home intenta matar la seva parella a Tarragona i es llança per la finestra: ingressat a l'hospital amb un pronòstic molt greu / EFE

Acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un altre de lesions

El presumpte maltractador està acusat de dos delictes: un d'homicidi en grau de temptativa i un altre de lesions. De moment, no ha transcendit si perilla la seva vida i, en cas que es recuperi, es podria enfrontar a penes de presó per intentar matar la seva parella en un cas de violència domèstica. 

La identitat del presumpte agressor no ha transcendit, com tampoc ho ha fet la de la víctima. Tampoc ha transcendit quin ha estat el desencadenant del crim, que està sent investigat pels Mossos d'Esquadra.

Un altre cas similar al Baix Penedès

Fa un mes van detenir un home a Santa Oliva (Baix Penedès) per intentar matar una dona discapacitada al mig del carrer amb el mateix modus operandi que el presumpte agressor de Tarragona: clavant-li ganivetades al coll. El presumpte autor dels fets també va ser detingut per un homicidi en grau de temptativa. De moment, es desconeixen els motius de l'agressió i hi ha una investigació oberta per esbrinar què ha passat.