Novetats del parricida de Barcelona: la seva exnòvia ha explicat en una entrevista com és el Martín Ezequiel, en crida i cerca per l'assassinat del seu fill de dos anys. "És un psicòpata i em sento bruta per haver estat amb ell", diu la dona.

Se li va perdre el rastre a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona

Ja fa 15 dies que ningú sap res del Martín Ezequiel, un home que busquen per, presumptament, haver assassinat el seu fill de dos anys a l'hotel Concordia de Barcelona. La seva última pista se li va perdre a la terminal 1 de l'aeroport del Prat de Llobregat (Baix Llobregat): les càmeres de seguretat el van gravar sortint a peu de la terminal.

 "És un psicòpata i em sento brutal per haver estat amb ell"

L’exparella del presumpte parricida, que ha volgut preservar el seu anonimat, ha explicat en una entrevista a Telecinco com és el presumpte parricida. "És un psicòpata i em sento bruta per haver estat amb ell. Al principi, és una persona afectuosa, culta i et captiva. Em va impactar la seva personalitat: m'agradava. És capaç de seduir amb una mirada".

La seva exnòvia va estar sortint amb ell durant sis mesos

La dona ha aprofitat l'ocasió per explicar que va estar sortint amb ell durant sis mesos i que fins i tot van conviure junts a Barcelona i que, al cap de poc temps, va començar a veure coses estranyes: va començar a rebre moltes trucades telefòniques i va descobrir que l'estava enganyant i ho van acabar deixant.

Búsqueda Martín / RRSS

El Martín Ezequiel Álvarez és un home en crida i cerca per haver assassinat el seu fill de 2 anys en un hotel de l'avinguda Paral·lel de Barcelona / RRSS

Quan va saber que els Mossos d'Esquadra l'estaven buscant per l'assassinat del seu propi fill, es va quedar completament en xoc: "He plorat en silenci, no donava crèdit que hagués estat amb un assassí. No em vull ni imaginar el dolor que deu sentir aquesta família. Espero que el trobin aviat", diu a Telecinco.

Ordre de detenció internacional de la Interpol

Actualment, els Mossos d'Esquadra estan buscant-lo per les zones properes a l'aeroport. Els seus comptes bancaris estan bloquejats, té el mòbil apagat i no porta diners a sobre. Aquest dilluns la Interpol ha emès una ordre de detenció internacional per detenir-lo com més aviat millor. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Crida i cerca per Tomás Gimeno, l'assassí de les nenes de Tenerife

Aquest no és l'únic home en crida i cerca per l'assassinat dels seus fills i, de fet, fa uns mesos, a Santa Cruz de Tenerife es va viure una situació molt similar: Tomás Gimeno, presumptament, va assassinar les seves filles per fer el màxim mal possible a la seva ex, de qui s'estava separant i Ezequiel, presumptament, ho ha fet pel mateix motiu, constituint un cas de violència vicària extrema.