L'Óscar s'ha convertit en el principal sospitós de la mort de l'Esther López a Traspinedo (Valladolid). Els agents de la Guàrdia Civil que estan investigant el cas cada vegada tenen més clar que aquest home és el responsable de la seva mort. "Les seves versions mereixen una escassa credibilitat, té greus contradiccions i una actitud molt estranya", expliquen els investigadors

L'Óscar és l'última persona que va veure amb vida l'Esther López de la Rosa, la jove de 35 anys que va morir fa uns mesos a Traspinedo, un petit municipi a prop de Valladolid. Tot i que l'home no està imputat formalment, l'equip de policies que investiga el cas cada vegada té més clar que va ser ell qui la va matar.

"Greus contradiccions i les versions amb escassa credibilitat"

Segons l'informe del cas, al qual ha tingut accés El Mundo, els agents asseguren que el seu testimoni té "greus contradiccions i les versions que ha donat tenen escassa credibilitat" i, encara que no hi ha cap prova directa que el vinculi amb el crim, tots els indicis apunten cap a ell. 

L'Institut Armat també ha aprofitat l'ocasió per explicar que l'endemà de la desaparició, l'Óscar va intentar desplaçar-se sense deixar rastre. Així i tot, la geolocalització del mòbil situa tant a l'Esther com a ell al seu domicili, que la setmana passada va ser inspeccionat al detall.

"El seu comportament va ser il·lògic. Va tenir una estranya actitud de despreocupació"

A tot això cal sumar-li l'estranya actitud que va tenir quan li van dir que la jove de Traspinedo va desaparèixer: es va mostrar extremadament fred. "El seu comportament va ser il·lògic. Va tenir una estranya actitud de despreocupació", expliquen fonts policials.

Esther desaparecida / SOS Desaparecidos
L'Esther López de la Rosa va morir en estranyes circumstàncies fa mesos a Traspinedo (Valladolid): l'Óscar s'ha convertit en el principal sospitós del cas / SOS Desaparecidos

Troben ADN de l'Esther López de Traspinedo al maleter del cotxe de l'Óscar

Per si no fos poc, van trobar ADN de l'Esther López de la Rosa al maleter del cotxe, tot i que els dies posteriors a la desaparició l'Óscar va netejar en diverses ocasions el seu vehicle, però, així i tot, van trobar restes de la jove de 35 anys en "un lloc poc habitual".

Busquen restes biològiques de l'Esther a les mostres d'ADN de casa l'Óscar

Actualment, estan analitzant altres mostres d'ADN que van trobar a casa del sospitós per veure si troben restes biològiques de l'Esther i així tenir proves per demostrar la presumpta implicació d'aquest home que, ara més que mai, està en el punt de vista dels investigadors per les seves múltiples mentides i contradiccions.