Es viralitza el cas d'un noi que l'han estafat amb la compra d'un iPhone: s'ha deixat 1.500 euros en aquest mòbil, però el que li ha arribat a casa ha estat un puré de tomàquet, uns fets que han causat gran indignació a tot arreu.

Com evitar les estafes de Nadal

Amb la imminent arribada de Nadal, són moltes les persones que no dubten a comprar els regals per internet. No obstant això, cal anar amb compte, ja que en algunes ocasions poden estafar-te.

Si no que li diguin al Tomàs, el protagonista argentí d'aquesta notícia, que es va deixar ni més ni menys que 1.500 euros en un iPhone. Després de dies esperant el seu nou mòbil, per fi va arribar el paquet a casa.

Va pagar 1.500 euros, però mai va arribar-li el mòbil

El que no imaginava  aquest jove d'Argentina era que, en realitat, no tenia cap iPhone i el que hi havia dins del paquet era una sopa de tomàquet, un fet que el va deixar de pedra.

Sopa tomate / Archivo

Un jove denuncia que s'ha gastat 1.500 euros en un iPhone i l'estafen: no li va arribar el mòbil, sinó una sopa de tomàquet / Arxiu

Es gasta 1.500 euros en un iPhone i li arriba un puré de tomàquet

El Tomàs havia comprat l'iPhone a través de Mercado Libre, que és una de les pàgines de compra online més famoses d'aquest país llatinoamericà i, per tant, estava convençut que li arribaria el mòbil, que li havia costat ni més ni menys que 1,5000 euros.

L'home no ha dubtat a compartir la seva mala experiència a través de xarxes socials i la notícia ha corregut com la pólvora a tot arreu, ja que són moltes les persones que tenen por de ser víctimes d'una estafa com aquesta.

"El venedor tenia bona reputació, però m'han pres per ximple"

"El venedor tenia bona reputació, però m'han pres per ximple", explica el Tomàs als mitjans de comunicació del país, que han explicat detalladament com l'han estafat. També han aprofitat l'ocasió per aconsellar a tothom diferents trucs per evitar caure en una trampa com aquesta, ja que pot sortir molt cara.

El portal d'internet li va fer una devolució dels diners

Per sort, a causa de la viralització del seu cas, Mercado Libre va obrir una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets i, finalment, van decidir ingressar-li els 1.500 euros que s'havia gastat en un iPhone que mai li va arribar.

Els 10 trucs de la policia per guanyar i no perdre amb la Loteria de Nadal

Malauradament, Argentina no és l'únic país on s'han registrat estafes a dates pròximes de Nadal i, de fet, a Espanya, la Policia Nacional ha explicat detalladament els trucs per detectar estafes en la compra de números de la loteria de Nadal, ja que moltes persones aprofiten l'ocasió per robar diners als ciutadans.