Cristiano Ronaldo segueix amb la seva reeixida carrera esportiva jugant al Manchester United, equip amb el qual va guanyar la seva primera Champions League. Precisament durant la seva primera etapa en el club anglès va ser víctima d'una estafa que li va costar a ell, a altres futbolistes i al seu representant molts diners.

El davanter portuguès està gaudint del futbol en el seu retorn a Anglaterra, el club de Manchester ha aconseguit la classificació per a la següent ronda a la Champions League com primer de grup després d'empatar ahir a la nit davant del Young Boys de la lliga de Suïssa. A més, encara que hi ha hagut canvi a la banqueta d'Old Trafford l'exjugador del Reial Madrid continua deixant actuacions molt bones, aquesta temporada porta 12 gols en 17 partits.

L'alemany Ralf Rangnick és el seu nou entrenador després de l'acomiadament d'Ole Gunnar Solskjaer, que havia estat company de Cristiano durant diversos anys al Manchester United. Amb el tècnic germànic l'equip espera millorar en resultats i, sobretot, en la manera de jugar, ja que estan a la recerca d'una identitat ofensiva i dinàmica.

L'estafa a Cristiano Ronaldo

La informació va ser publicada recentment pel mig portuguès Jornal de Notícias. Informen que entre 2007 i 2010 (mentre Cristiano jugava al Manchester United i quan va arribar al Reial Madrid) una agent de viatges es va aprofitar de la confiança que tenien en ell diversos futbolistes famosos i Jorge Mendes, el seu representant, per estafar-los grans quantitats de diners.

La dona, de 53 anys, utilitzava els comptes bancaris d'alguns dels futbolistes de l'agència de representació GestiFute per desviar diners d'uns 200 viatges que mai no es van fer. Jornal de Notícias informa que Cristiano Ronaldo va perdre prop de 288.000 euros durant els tres anys en què el van estafar.

Cristiano Ronaldo EP (2)

Cristiano Ronaldo / Europa Press

La persona responsable va ser condemnada el 2017 pel Jutjat de Porto i actualment està en llibertat condicional. Malgrat això, continua tornant mensualment els diners que va estafar a l'agència de viatges en la que treballava, ja que des de l'empresa van decidir compensar els afectats prèviament.

Altres futbolistes que també van ser estafats per la dona van ser Nani, que actualment es troba sense equip, i Manuel Fernandes, del Kayserispor turc.

Cristiano Ronaldo va poder ser entrenat per Pep Guardiola

Aquest estiu hi va haver grans moviments al mercat de fitxatges. David Alaba va firmar pel Reial Madrid, Leo Messi i Sergio Ramos van marxar al Paris Saint-Germain i Romelu Lukaku va decidir tornar a Anglaterra per jugar en el Chelsea, l'actual campió d'Europa.

També Cristiano Ronaldo va decidir canviar d'equip, el portuguès volia abandonar la Juventus després que els italians no complissin les expectatives del davanter. Ronaldo i Jorge Mendes, el seu agent, van parlar amb els directius del Manchester City i quan tot semblava fet, el Manchester United va pagar 15 milions d'euros per tornar a portar-lo a Old Trafford.

Alguns mitjans apunten que llegendes del Manchester United com Rio Ferdinand o Alex Ferguson van intervenir perquè no fitxés pel City de Pep Guardiola, però el periodista Guillem Balagué va comentar que el problema del City va ser que no va poder donar sortida a un dels seus davanters per fer-li un lloc a Cristiano i llavors van entrar els reds devils en escena.