Robatori escandalós a Tres Torres, a la part alta de Barcelona. Hem d’anar fins al carrer de Doctor Roux. La nit del 5 de gener uns lladres van emportar-se un botí de 200.000 euros. Els detalls que s’han sabut fins ara, d’aquesta notícia que va avançar ElCaso.cat, en un nou capítol d’ElCaso Exprés, aquest format en vídeo que explica els successos més rellevants de casa nostra en format exprés, en menys de dos minuts.

 

La matinada del 5 de gener dos lladres, segons la versió dels veïns, van accedir en un pis d’aquesta zona de Barcelona, al districte de Sarrià-Sant Gervasi i van anar directe al seu objectiu: una caixa forta. Van intentar-la obrir amb un serra, però no se’n van sortir. I després la van obrir amb una radial. A l’interior hi havia un botí de 200.000 euros. Diners en efectiu, joies, rellotges i lingots d’or. 

Però com es va poder dur a terme un robatori així? Els lladres van estar hores al pis. Sabien que ningú els sorprendria. Van estar al menjador, van beure llaunes de Coca-cola -i van deixar les llaunes allà-, van fumar i es van menjar dos iogurts de la nevera. Sabien que la dona que viu a la casa no tornaria, estava de viatge. Qui els va avisar?

Els Mossos tenen diversos testimonis que els van veure. Van sortir disfressats d’obrers, deixant-se les disfresses, i restes de les llaunes i els cigarretes, a les cases. No és un assalt habitual, com els que fan els georgians, en aquesta zona de Barcelona. I els Mossos treballen per aclarir què va passar i, sobretot, qui va avisar els lladres que no hi hauria ningú. Ja tenen una bona pista… el temps dirà si és la bona.

Més casos a ElCaso Exprés

Les novetats d’aquest cas, aquest estrany robatori a la part alta de Barcelona, les seguirem a ElCaso.cat i en nous capítols d'ElCaso Exprés. Els successos no descansen. Aquest format, amb milers de visualitzacions a les xarxes socials del grup ElNacional.cat, permet conèixer en format ràpid alguns dels casos més rellevants de la crònica negra de Catalunya. En altres capítols s’han explicat detalls del suposat parricidi d’Horta, a Barcelona, dels pistolers de Maspujols i Terrassa, o les estafes en locals d’oci i prostíbuls de Barcelona.