L'Erinia és una de les víctimes de Jorge Ignacio Palma, l'assassí de dones en sèrie que va matar a la Marta Calvo i a altres dues noies. Han sortit a la llum les seves declaracions després del judici i la seva reacció quan va saber que l'home que l'havia intentat matar era l'assassí de la Marta. Ha explicat amb tota mena de detalls el terror que va sentir per dos motius: que la matés i que ningú la creies, però, afortunadament, s'ha fet justícia.

Erinia és el nom fictici de la víctima, que és una dona que s'ha vist obligada a prostituir-se. Segons explica Caso Abierto, quan era menor d'edat la van fer fora de casa, es va quedar embarassada i l'única alternativa que tenia per aconseguir diners per cuidar la seva filla era el món de la prostitució.

Marta Calvo / Archivo
Marta Calvo / Arxiu

Jorge Ignacio Palma, l'assassí de dones en sèrie, sempre escollia víctimes en situació de prostitució per matar-les o intentar matar-les, ja que era molt complicat demostrar les atrocitats que els feia. El modus operandi d'aquest narcotraficant era sempre el mateix, contactava amb les seves víctimes i els proposava de fer una festa blanca, que consisteix a mantenir relacions amb cocaïna.

Jorge Ignacio Palma introduïa piedras als genitals de les víctimes

Erninia explica que no és estrany que els puters demanin aquestes propostes, però que el que feia Jorge Ignacio no era una festa blanca, sinó que els introduïda pedres de cocaïna pura pels genitals. Tal com diu ella mateixa a l'entrevista, tot i els anys que fa que està atrapada a la prostitució, mai havia vist un puter com el Jorge Ignacio Palma.

Va quedar amb ell en tres ocasions diferents. La primera vegada no va passar res fora de la normalitat. En la segona ocasió, li va demanar de manera molt insistent que consumís la droga, però ella s'hi va negar, fet que va enfadar a l'assassí i que va marxar de molt males maneres. La tercera trobada va ser l'última, ja que el Jorge Ignacio va traspassar tots els límits: li va posar una pedra de cocaïna a la vagina sense el seu consentiment. 

"Vaig sortir corrent migdespullada demanant ajuda i cridant per la finestra"

"Li vaig dir que no ho fes més i es va fer el boig. Al moment m'ho va tornar a fer i em vaig espantar. Vaig sortir corrent migdespullada demanant ajuda i cridant per la finestra. Jo cada vegada estava més marejada, però ell no feia res, em mirava amb indiferència des de la paret", explica la víctima a Caso Abierto.

L'Erninia va aconseguir fugir i va ser llavors quan el Jorge la va començar a perseguir, fins que es va trobar amb un amic d'ella. L'assassí els va insultar i els va amenaçar i, des de llavors, la vida de l'Erninia va canviar radicalment: morta de por, es va canviar el telèfon i va deixar de "treballar" en el món de la prostitució per por a tornar-se a trobar amb ell o amb un puter similar.

Assassinat i la desaparició de la Marta Calvo 

"Quan vaig veure la foto del Jorge vinculat amb l'assassinat i la desaparició de la Marta Calvo, em vaig quedar de pedra. Va ser llavors quan em vaig adonar de que m'havia intentat matar", conclou la víctima, que es va veure amb l'assassí dies abans que matés a la Marta Calvo.