Una dona de nacionalitat australiana de 23 anys ha estat detinguda per portar les cendres del seu nòvio amagades en una joguina sexual, concretament als genitals. Els fets han succeït a Abu Dabi (Emirats Àrabs Units). La Sarah Button ho ha explicat al portal Need To Know Online, dedicat a noticies virals d'Internet, després de la gran difusió que la seva experiència ha tingut a TikTok. L'argument de per què duia el cos cremat de la seva parella encara és més dantesc que el propi arrest: volia que l'home, mort feia temps, viatgés a indrets on sempre havien volgut anar plegats. Però, sembla que una bossa amb les cendres podria suposar un problema per volar.

El problema de la joguina sexual on eren les cendres és que era metàl·lica

Button va decidir amagar-se les cendres en una mena de Satisfyer als genitals per poder-les pujar a l'avió sense ser descoberta, per anar junts a llocs i països on sempre havien volgut viatjar junts. El problema, tot i l'ingeni per passar desapercebuda, va ser que la joguina sexual era metàl·lica. Per això, segons ha relatat, estava molt nerviosa al control de seguretat de l'aeroport, i no sabia si el passaria. Finalment, va aconseguir creuar-lo sense problemes, en un primer moment, sense que el detector sonés. Així, doncs, va intentar tornar-lo a fer a l'aeroport internacional d'Abu Dabi, però el resultat no va ser tant satisfactori.

La noia va disposar-se a passar pel detector de metalls de l'aeroport dels Emirats Àrabs Units i va sonar. Van detectar la joguina. "Vaig explicar el que era, però una treballadora de l'aeroport va escoltar la conversació i vam discutir. Als oficials no els hi van agradar les paraules que vaig utilitzar per explicar-ho", ha narrat Button a les xarxes i al mitjà de noticies virals citat. Així, doncs, va ser detinguda per les autoritats del país, conjuntament amb un amic que viatjava amb ella, i els hi van retirar els telèfons mòbils per evitar que es comuniquessin. També van quedar-se sense els passaports, al menys temporalment, mentre es solucionés la suposada malifeta. 

Button i el seu amic, després de la discussió i de descobrir la joguina sexual metàl·lica amb les cendres, van quedar-se un temps arrestats a les instal·lacions aeroportuàries de la capital del país del golf Pèrsic. De fet, els Emirats Àrabs Units són un dels països (juntament amb Tailàndia, Aràbia Saudita, la Índia, les Maldives, Vietnam i Malàisia) on està prohibit importar i tenir joguines sexuals. Fins i tot pot implicar penes de presó. Per tot això, els dos joves van haver de requerir a l'ambaixada australiana a Abu Dabi per solucionar la situació. "Una hora després, va venir un funcionari i ens va fer firmar un document i ens va dir que si sortíem per les portes de l'aeroport aniríem a presó", ha explicat la noia. No obstant això, Buton ha assegurat que continuarà viatjant amb les cendres del seu nòvio. El proper destí? Un concert.

El crèdit de la imatge de portada correspon a LustGasm.