Robatori amb força i violència a Bétera (València). Diversos encaputxats han assaltat aquest dimecres a la nit la casa del futbolista del València Club de Futbol Justin Kluivert -fill, a més, de l'exdavanter centre del Futbol Club Barcelona i entrenador Patrick Stephan Kluivert-, mentre aquest era a Mallorca concentrat amb l'equip de Rubén Baraja. Els lladres van aprofitar aquest fet per accedir i sostreure tot el que van poder mentre ell era a les Balears. Tanmateix, no van preveure que la parella del neerlandès estigués al xalet. Segons ha avançat el diari Plaza Deportiva, els atracadors van sorprendre a la nòvia del jugador quan tornava de passejar amb el gos, la van amenaçar i li van provocar ferides lleus.

Roben objectes per valor de 160.000 euros a la casa de Justin Kluivert

Després d'aquest episodi de violència en ser descoberts per la parella de Justin Kluivert, van acabar de sostreure tots els objectes que van poder. En total, van emportar-se un botí de gairebé 160.000 euros en rellotges, joies i roba. Els lladres van fugir, tot i que la pròpia parella del futbolista del València va alertar del que havia succeït poc després que els assaltants abandonessin la casa. Fins al lloc dels fets van desplaçar-se diversos agents de la Guàrdia Civil, així com els vigilants de seguretat de la urbanització on resideixen, a la localitat de Bétera.

Els agents de la Guàrdia Civil van obrir la corresponent denúncia d'ofici, tot i que s'espera que les víctimes formalitzin la demanda per robatori i intimidació. En qualsevol cas, el cos policial ha obert una investigació per intentar trobar els lladres. A aquesta mateixa urbanització de Bétera, molt popular per viure entre els jugadors del València Club de Futbol i del Levante Unión Deportiva, ja s'han produït anteriorment diversos atracaments similars.