La Santina és la mare del Mario Biondo, el jove de 30 anys que, el 2013, va morir en estranyes circumstàncies a casa seva. La investigació de la Policia Nacional va determinar que es va suïcidar, però ara la justícia italiana ha donat la raó a la seva família: el càmera de Telecinco va ser assassinat. Segons explica la mare de la víctima, la seva viuda està amagant informació sobre com va morir i per què.

Santina, als mitjans de comunicació d'Itàlia, ha explicat amb tota mena de detalls com se sent després de saber que, per primera vegada, s'està fent justícia amb l'assassinat del seu fill. "D'Espanya només he rebut mentides. Per fi algú va tenir el coratge de dir que el meu fill no es va suïcidar, sinó que el van matar". La conclusió a la qual ha arribat Fiscalia de Palerm (Itàlia) és que el Mario va ser assassinat i que van fingir que s'ha suïcidat i ha demanat a la Justícia espanyola que torni a obrir el cas. 

Raquel Sánchez Silva, la viuda del Mario Biondo i les seves mentides

La mare de la víctima ha lamentat que la investigació hagi estat tan negligent i ha remarcat que, la dona de la víctima, la famosa presentadora de Zapeando, Raquel Sánchez Silva, ha dit mentides i ha tingut moltes contradiccions en el seu testimoni. "No té vergonya, que deixi de dir mentides i que expliqui tot el que sap", diu indignada. 

Raquel Sánchez Silva / Wikimedia Commons
Raquel Sánchez Silva torna a estar en el punt de mira per l'assassinat de Mario Biondo a Madrid fa nou anys / Wikimedia Commons

"Crec que el meu fill havia descobert coses d'algú molt poderós"

"Crec que el meu fill havia descobert coses d'algú molt poderós i que tenia interès en què no sortissin. I que per això les investigacions es van fer malament i es van tancar ràpidament. Hi havia malícia, no culpa", comenta la mare de Mario Biondio, que explica que arribarà fins al final per saber qui va assassinar al càmera de Supervivientes.

Fiscalia de Palerm ha arxivat el cas, ja que es troben amb moltes limitacions per investigar què va passar aquell 30 de maig del 2013 a Madrid. Amb el nou informe, demanaran a Espanya que reobrin el cas, que es va tancar com un suïcidi ple d'incògnites i de dades que no quadren

Les dades que no quadren del fals suïcidi de Mario Biondo

Per exemple, que l'apartament estava tancat amb dos cadenats i, per tant, la persona que el va matar tenia les claus de casa, uns fets que fan sospitar encara més de la Raquel Sánchez, que des del primer moment, va tenir una actitud sospitosa i es va mantenir molt distant en la investigació. Caldrà esperar a saber quina decisió prenen els tribunals d'Espanya i si decideixen investigar el cas de Mario Biondo o que aquest continui arxivat.