La periodista Raquel Sánchez torna a estar en el punt de mira per la mort del seu marit, Mario Biondo, un italià de 30 anys que va aparèixer mort en estranyes circumstàncies al seu pis de Madrid. Tot i que aparentment semblava que havia estat un suïcidi, hi havia moltes dades que no quadraven i Fiscalia d'Itàlia ha conclòs que es tracta d'un assassinat i que la viuda ha tingut moltes contradiccions, que fan que torni a ser sospitosa de la mort violenta del càmera de Supervivientes.

L'assassinat del Mario va ser el 30 de maig del 2013. El van trobar penjat amb un mocador a les estanteries de casa seva. La Policia Nacional va obrir una investigació per saber què havia passat i van concloure el cas com un suïcidi. No obstant això, els familiars del càmera de Telecinco mai es van creure aquesta versió i, de fet, la seva pròpia mare va difondre una foto del seu fill penjat per mostrar a tothom que la hipòtesi del suïcidi no tenia sentit.

Fiscalia d'Itàlia diu que Mario Biondo va ser assassinat

Com que el Mario era italià, van demanar a Fiscalia d'aquest país que investiguessin el cas i, nou anys després dels fets, la Fiscalia italiana ha conclòs que aquest jove de 30 anys no va suïcidar-se, sinó que va ser assassinat i que els autors dels fets van simular que es tractava d'un suïcidi per amagar el crim

Mario Biondo / Twitter
Mario Biondo va ser assassinat, segons la investigació de Fiscalia d'Itàlia  / Xarxes socials

Raquel Sánchez Silva, la viuda que està al punt de mira

El jutge també ha explicat que la viuda de la víctima, la coneguda presentadora Raquel Sánchez Silva, de 49 anys, ha tingut "innumerables contradiccions" en el seu testimoni, que està ple de dades que no quadren. També ha dit que no entén per què els investigadors no van intervenir el telèfon de la sospitosa.

La investigació espanyola del crim de Mario Biondo ha estat plagada d'errors i negligències molt greus. Per exemple, van confondre la seva autòpsia amb la d'una altra persona toxicòmana. No va ser fins a la tercera autòpsia que es va determinar que la hipòtesi del suïcidi no tenia cap mena de sentit.

Fiscalia d'Itàlia, tot i que ha conclòs que el càmera de Telecinco va morir assassinat, ha arxivat el cas, ja que es troben amb "evidents limitacions processals", tal com s'explica al text que han enviat a les autoritats d'Espanya, demanant que investiguin el cas. 

"El meu fill no es va suïcidar, no era un drogoaddicte ni va morir en cap joc eròtic"

Els familiars del Mario han publicat un text explicant que no es rendiran fins a saber què va passar. "El meu fill no es va suïcidar, no era un drogoaddicte ni va morir en cap joc eròtic. Per fi li hem donat dignitat", explica la seva mare, que intentarà de totes les maneres possibles que la Justícia espanyola torni a obrir el cas.