La mare de Mario Biondo, que va ser trobat mort en estranyes circumstàncies fa vuit anys a Madrid, ha revelat més informació sobre el cas: no es creuen la versió oficial del suïcidi i pensen que es tracta d'un homicidi, un fet que està sent investigat a Itàlia.

Mario Biondo va morir en estranyes circumstàncies fa 8 anys a Madrid

Mario Biondo, d'origen italià, va morir el maig del 2013 a la seva casa de Madrid: va ser trobat penjat en una estanteria amb un mocador. Les autòpsies que li van fer, plenes de contradiccions, van determinar que s'havia suïcidat. No obstant això, la posició en què va ser trobat el seu cos era molt estranya.

Per aquest mateix motiu, la seva família, convençuda que es tractava d'un assassinat, va posar el cas en mans de la justícia italiana, que actualment està investigant tots els caps sense lligar d'aquest cas. Santina Biondo, la mare del Mario, ha explicat novetats del cas a Todo es verdad de la Cuatro.

"No va ser un suïcidi, ni molt menys un accident. Quan ens van enviar les fotos del cos del Mario vam veure que hi havia una cosa que no quadrava"

"No va ser un suïcidi, ni molt menys un accident. Quan ens van enviar les fotos del cos del Mario vam veure que hi havia una cosa que no quadrava amb la descripció del forense: ens van dir que tenia les cames doblegades i les tenia estirades. A Espanya no s'ha fet res perquè s'investigui de manera adequada", explica la Santina al programa de Risto Mejide.

Mario y Raquel / Twitter

Mario Biondo va ser trobat mort en estranyes circumstàncies fa vuit anys a Madrid i la justícia italiana investiga el cas / Twtitter

El forense investigat per proves errònies a la segona autòpsia del Mario

La dona ha aprofitat l'ocasió per explicar que la fiscalia de Palermo (Itàlia) està investigant el forense que va fer la segona autòpsia, ja que hauria entregat les proves d'un cadàver diferent del del Mario.

Tot i que Raquel Sánchez Silva, la presentadora i parella del Mario, sempre ha estat en el punt de mira de la família, Santina explica que mai ha col·laborat en esclarir que va passar: "Per què no ens ajuda? A Espanya hem demanat la reobertura del cas i ella s'ha oposat en les dues ocasions. Jo només vull saber què li va passar al meu fill", comenta indignada la mare del Mario.

"Hi ha una mena de veritat soterrada que volen que resti allà de totes les maneres possibles"

Santina Biondo ha aprofitat l'ocasió per explicar la seva ocasió per explicar la incertesa que li provoca que la periodista hagi canviat tantes vegades la seva versió dels fets. "Hi ha una mena de veritat soterrada que volen que resti allà de totes les maneres possibles, però no ens rendirem. Al meu fill l'han matat", diu a Cuatro.

L'última pista que es té d'aquest cas, que actualment està sent investigant per la justícia italiana, és la presumpta presència de dues persones que van estar al lloc dels fets en el moment dels fets. "Encara no podem dir qui són, però ja ho sabem", conclou la dona. Caldrà esperar a saber les resolucions de les investigacions italianes per saber si la mort del Mario ha estat un suïcidi o si, finalment, es compleix la hipòtesi de les seves famílies i es corrobora que ha estat assassinat.