Altercats a dentades a Vigo (Pontevedra). Una dona de 25 anys i d'origen colombià ha estat detinguda per la Policia Local de la ciutat gallega després d'intentar mossegar els agents quan la volien fer fora de la discoteca aquest dilluns de matinada. Els responsables de l'establiment d'oci nocturn la van enxampar pixant en una paperera amb la seva parella, a més d'altres problemes que van causar a l'interior del local ubicat a la zona de plaça de Compostela, segons han informat des del cos de seguretat municipal.

Els policies la van agafar i reduir per detenir-la

Els agents van ser requerits a les dues de la matinada d'aquest dilluns pel responsable de la discoteca. Aquest els va dir que una parella estava causant problemes a l'interior del seu negoci i que, fins i tot, s'havia posat molt agressiva quan els havia invitat a que marxessin. Ells no van voler i va continuar la festa amb l'anècdota de pixar en una paperera de l'establiment. Un cop la Policia Local de Vigo va arribar al lloc de l'incident van identificar tots dos i els hi van demanar que s'anessin, però, de nou, van negar-se a fer-ho.

Tot va derivar en una tensió a l'interior del local. Els policies van indicar a la dona i la seva parella que la seva actitud els podria suposar una sanció econòmica per infracció administrativa i que, a més, podien acabar detinguts. En aquesta última amenaça o informació donada pels agents, la dona va abalançar-se sobre un d'ells. Va intentar fer-li dentades en repetides ocasions. Finalment, la jove va haver de ser subjectada atès que tractava de mossegar i donar puntades de peu als funcionaris i als porters del local, de manera que va ser reduïda i detinguda com presumpta autora d'un delicte de resistència i desobediència. Tot aixó, després del llarg altercat produït aquest dilluns als voltants de les dues de la matinada a l'estabñiment d'oci nocturn proper a la plaça de Compostela de Vigo.