Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla que la matinada d’aquest diumenge ha acabat amb dos homes ferits greus per apunyalament a la discoteca Pacha de Barcelona, al districte de Ciutat Vella. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, dos homes, vinculats als Casuals, una facció violenta dels Boixos Nois, relacionats per la policia amb diversos delictes, han estat agredits en una baralla a l’exterior d’aquesta discoteca del carrer de Ramon Trias Fargas, al Port Olímpic de Barcelona.

Baralla per drogues entre Casuals i Jodorovich

La baralla s’ha iniciat al voltant de les cinc de la matinada i, segons s’ha pogut saber de la informació recollida pels Mossos d’Esquadra, l’enfrontament s’ha registrat entre membres del clan Jodorovich, d’ètnia gitana, i aquest grup d’extrema dreta, Casuals. Tot i que les investigacions encara estan en un moment molt inicial i encara no s’han produït detencions, la policia catalana sospita que l’enfrontament s’ha iniciat per una discussió per drogues, que ha anat a més, fins que uns dels participants han apunyalat a dues persones.

No és el primer cop que aquesta zona de la ciutat, i amb els mateixos o semblants actors, és escenari de baralles pel control de la droga. El clan Jodorovich, ubicat a la Zona Franca de Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc de la capital catalana està en el radar dels Mossos pels seus negocis relacionats amb el tràfic de droga, sobretot cocaïna i marihuana. Els Casuals, la facció més violenta i criminal dels Boixos Nois, els aficionats ultra del FC Barcelona, també tenen els seus tentacles en el món de la droga i altres negocis no legals; fa poc Mossos i Policia Nacional en va detenir alguns per un reguitzell de delictes

Els Mossos salven la vida a un dels apunyalats

L’avís de la baralla és de les cinc de la matinada. Un equip de l’ARRO dels Mossos d’Esquadra ha col·laborat en l’estabilització d’un dels dos ferits, el més greu, fins que han arribat els tècnics sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), aconseguint salvar-li la vida. Tot i que les primeres diligències les han fet des de Guàrdia Urbana, s’ha traslladat l’expedient a Mossos i a l’àrea d’investigació de la policia catalana, que és qui en seguirà les indagacions per poder aclarir els fets i identificar i detenir els autors d’aquest nou apunyalament a Barcelona.