Un home ha donat puntades de peu, cops de puny i, fins i tot, mossegades la seva parella als carrers de València. L'agressió, que ha estat corroborada per diversos testimonis presents al lloc, va produir-se aquest dissabte als voltants de la una de la matinada. L'estrambòtic de l'atac -que podria categoritzar-se de violència masclista- és que, a més, l'individu va fer-ho davant dels fills menors de tots dos. La Policia Local va personar-se després de ser alertada de l'incident al centre de la capital del País Valencià, segons han explicat fonts del cos a Europa Press.

Un dels fills menors anava en cotxet de bebè

Els agents de la unitat de convivència i seguretat de la Policia Local de València van detenir l'home com presumpte agressor. Pel que sembla, tot i no conèixer les motivacions, va propinar a la dona mossegades i contundents puntades de peu i cops de puny. Els seus dos fills menors van veure com el seu pare atacava la seva mare. Encara que un d'ells estava parcialment cobert pel cotxet al que anava: era un nadó.

En arribar els agents van trobar la dona plorant i amb la respiració molt agitada. Els policies van calmar-la i van entrevistar a les persones que havien estat testimonis dels fets, que els van confirmar. L'home va quedar detingut, tot i que no s'espera que per molt temps, atès que la seva parella no ha volgut presentar una denúncia formal contra ell per les mossegades, puntades de peu i cops de puny que li va propinar, presumptament, al bell mig de València.