Un home ha estat detingut per la Policia Local de Vigo (Pontevedra, Galícia) després d'agredir la seva exparella al carrer. La dona va negar-se a mantenir relacions sexuals amb ell quan li va proposar, per la qual cosa la va agafar i la va començar a colpejar i bufetejar fins tirar-la al terra. Els fets van succeir aquest divendres a la una de la matinada a la Porta del Sol de la ciutat. Una patrulla va traslladar-se fins allà un cop van tenir coneixement del que estava passant, sota l'atenta mirada de molts vianants, al ser una de les àrees més concorregudes de la localitat de les Rías Baixas. Els agents els van separar i identificar, per posteriorment arrestar a l'individu.

Van anar de copes i després ell va voler sexe

La parella estava al terra, amb l'home sobre la dona per impedir que s'aixequés, segons van explicar diversos ciutadans allà presents en el moment de la discussió i ha informat la Policia Local. El detingut és veí de Vigo i té 38 anys, mentre la presumpta víctima en té 41 i resideix a Fornelos de Montes (Pontevedra, Galícia). Els agents, en arribar, van adonar-se que la dona "estava molt nerviosa i tenia la cara enrogida". De fet, tots dos, aquella nit, van sortir a prendre unes copes i, poc després, ell li va proposar mantenir relacions sexuals. Però ella es va negar.

El rebuig de la dona va fer canviar l'actitud cordial de l'home, que va començar a mostrar-se agressiu. Ella, en veure això, va decidir traslladar-se a un espai més concorregut de la ciutat. Així, ambdós van acabar a la Porta del Sol de Vigo. Allà, ell la va colpejar i li va propinar diverses bufetades abans de tirar-la al terra i forcejar sobre la víctima al carrer. 

La Policia Local de Vigo va arribar en mig de la disputa i l'atac. Segons el cos, l'home va mostrar-se conflictiu i agressiu. A més, va negar els fets davant dels agents i quan el van intentar identificar va pujar-se en una bicicleta i va fugir desoint l'alt dels policies municipals. Va ser interceptat poc després a la Plaça de Compostela i el van detenir com presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.