Nou crim a Catalunya: una dona mata d'una ganivetada al cor el seu marit a Manresa (Bages). Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la presumpta autora dels fets ha trucat als Mossos i els ha dit que havia discutit amb el seu home i que l'havia agredit.

Després de la ganivetada truca als Mossos d'Esquadra

Els fets han passat aquest diumenge cap a les 7:00 i tot ha començat quan la presumpta assassina, una dona tailandesa de 42 anys, ha trucat als Mossos d'Esquadra i els ha dit que havia discutit amb el seu marit i que ella l'havia agredit clavant-li el ganivet, segons avança ElCaso.cat.

Troben el cadàver de la víctima amb signes d'haver patit una mort violenta

Immediatament, els agents s'han desplaçat fins al lloc dels fets, al barri de les Escodines, i han pogut comprovar que hi havia el cadàver d'un home de nacionalitat espanyola i de 48 anys amb signes evidents d'haver patit una mort violenta

Per aquest mateix motiu, han detingut la presumpta autora dels fets acusada d'un delicte d'homicidi i violència domèstica. De moment, està a les dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial, on molt probablement s'acordarà la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança.

Investigació en mans dels Mossos d'Esquadra i l'assassina detinguda a l'espera de passar a disposició judicial

De moment, no ha transcendit ni la identitat de la víctima ni de l'assassina. Quan se li faci l'autòpsia, es podrà determinar amb més exactitud quina ha estat la causa de la seva mort, encara que tot apunta que ha estat per la ganivetada al pit. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. 

Mossos d'Esquadra / Archivo

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home a Manresa (Bages): presumptament la seva dona l'ha assassinat d'una ganivetada al pit i ha estat detinguda / Arxiu

Crim a Barcelona: Un jove mor apunyalat en una baralla mortal a Sant Andreu

Aquest no ha estat l'únic crim de les darreres hores a Catalunya i, de fet, tal com ha avançat ElCaso.cat, un noi ha mort en una baralla al mig del carrer, concretament a la plaça de Can Fabra del districte de Sant Andreu de Barcelona. Els sanitaris del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) l'han aconseguit reanimar i traslladar a l'hospital, però malauradament ha acabat morint a causa de les ferides i els Mossos d'Esquadra també ho estan investigant.

Un noi assassina a ganivetades la seva mare a Ripoll i fuig del lloc dels fets

A les darreres setmanes, també es va produir una mort violenta a Catalunya. En aquest cas, a Ripoll (Ripollès), on un noi va assassinar a ganivetades la seva mare i, posteriorment, va fugir. Els Mossos d'Esquadra van demanar col·laboració ciutadana per localitzar-lo com més aviat millor i, finalment va ser detingut acusat d'un delicte d'homicidi.