Nou crim a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home que ha aparegut a la plaça de Can Fabra, a la zona de Fabra i Coats, al districte de Sant Andreu, aquesta matinada. 

La policia ha rebut l’avís al voltant de la una de la matinada d’una baralla entre diversos joves en aquesta plaça. Quan diverses unitats de la policia catalana han arribat a la zona han trobat l’home amb una ferida al pit i l’han intentat reanimar. Van ser agents d’un equip de l’Àrea de Recursos Regionals Operatius (ARRO) els que van intentar reanimar l’home fins que van arribar els sanitaris.

Tot i això, després de ser traslladat a l’hospital pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’home ha acabat morint. Ara per ara, es desconeix la identitat de l’home mort. Segons fonts de la policia catalana, se sap que es tracta d’un noi jove, però encara no ha pogut ser identificat. 

Investigació oberta

Agents del grup d’homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió de Barcelona han obert una investigació per aclarir els fets, saber què va motivar la baralla i qui hi va participar. Ara per ara, no consta que els Mossos d’Esquadra hagin pogut detenir a ningú relacionat amb el crim. 

El districte de Sant Andreu viu aquests dies la seva festa major. Just ahir a la nit es van fer diversos concerts i actes a la zona, també prop de la plaça de Can Fabra, on es va originar la baralla. Ara mateix, però, encara no s’ha pogut confirmar que la baralla i la mort d’aquest jove tingui relació amb els actes de la festivitat de Sant Andreu Apòstol

Tiroteig a Sant Pere de Ribes

Just ahir, a Sant Pere de Ribes, al Garraf, una baralla entre dues famílies d’ètnia gitana va acabar a trets i cinc persones ferides. Tres persones van rebre impactes de balins, una d’elles va rebre una ganivetada i finalment una cinquena persona va ser ferida per contusions. Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets i van desplegar, en diversos centres mèdics de la zona, equips d’ARRO per tal d’evitar rèpliques de baralles entre dues famílies, Los Vargas i Los Fernàndez.

Al CAP Roquetes i a l’hospital Els Camils els agents d’ordre públic dels Mossos van haver d’actuar per evitar l’invasió de persones a la zona d’urgències de l’hospital. 

Un nou crim a Barcelona

Aquest any a Catalunya han estat assassinades 47 persones, segons les dades recollides per ElCaso.cat. La setmana passada va ser executat al mig del carrer Valentín Moreno, el famós assassí de la Vila Olímpica, i a la Ràpita, una festa va acabar amb un home caient per escales. Tot i que en un primer moment ho van voler vestir d’accident, la policia va poder confirmar que l’home havia estat assassinat.

El darrer crim, el d’aquesta matinada a la plaça de Can Fabra, al districte de Sant Andreu, a Barcelona.