Una ambulància que circulava pels carrers de Pinto (Madrid) ha trobat, de casualitat, una dona dessagnant-se al replà del seu edifici amb greus ferides causades, aparentment, per una arma blanca. La víctima ha estat traslladada d'urgència i en estat greu a l'hospital, on roman ingressada. Els primers indicis apunten que es tracta d'un presumpte cas de violència de gènere.

L'apunyalament de la dona, de 41 anys, ha tingut lloc passades les dotze del migdia d'aquest diumenge, 12 de juny, al bloc de pisos número 2 del carrer Antonio Tapies, a la localitat de Pinto (Comunitat de Madrid).

Una ambulància que circulava per la zona l'ha vist

L'agressor de la dona li ha clavat diverses ganivetades, que han provocat en la víctima serioses ferides a la zona de l'abdomen i del tòrax. La dona, com a conseqüència de l'apunyalament, ha quedat tirada al replà de l'edifici on suposadament resideix.

Una ambulància que en aquell moment es trobava circulant per la zona ha observat que hi havia una persona inconscient a terra, i s'han afanyat per atendre-la. En comprovar la profunditat de les ferides, han estabilitzat la víctima i l'han trasllat d'urgència i en estat greu fins a l'Hospital 12 d'octubre, on roman ingressada, sense que se sàpiga si la seva vida corre perill.

Dona Apunyalada Pinto Madrid Replà Violència Masclista
L'atacant de la dona ha aprofitat que aquesta estava al replà del seu immueble per a agrederla amb una arma blanca, causant-li serioses ferides a l'abdomen i el tòrax, que l'han deixat immòbil i dessagnant-se. Una ambulància que passava per la zona l'ha vist i l'ha socorregut, estabilitzant-la i traslladant-lo a l'hospital, on roman ingressada. La Guàrdia Civil investiga el succés com un cas de violència masclista i ja ha detingut el presumpte autor dels fets. / Google Maps

La Guàrdia Civil deté el presumpte autor de l'agressió

El cas ha passat en mans de la Guàrdia Civil, els agents de la qual han iniciat ràpidament una investigació per aclarir les circumstàncies que envolten aquesta violenta agressió. Després de realitzar les primeres indagacions, la Guàrdia Civil ha aconseguit identificar i localitzar el presumpte autor de l'atac, que investiguen com un suposat cas de violència masclista.

El presumpte atacant és un home de 43 anys i nacionalitat espanyola; no ha transcendit informació sobre el vincle o possible relació de l'investigat amb la víctima. La Guàrdia Civil, tot i que ha informat que no consten denúncies prèvies contra l'home, l'ha detingut per un presumpte delicte de violència de gènere. No obstant això, la investigació roman oberta.