Aquesta matinada s'ha originat una batussa a Barcelona que ha acabat esdevenint en una baralla multitudinària on han participat entre vint i trenta persones. La baralla ha provocat dos ferits per arma blanca, que presenten ferides de gravetat

L'incident va iniciar-se durant la matinada a l'interior d'un bar musical situat a la carretera de la Bordeta de Barcelona, segons ha pogut saber l'ACN. La baralla, les causes de la qual es desconeixen, va traslladar-se a l'exterior i allà va esdevenir en multitudinària, ja que van acabar participant-hi entre una vintena i una trentena de persones. 

Dos ferits greus per arma blanca

Dues persones van resultar ferides de gravetat durant l'incident; les víctimes van ser apunyalades per una arma blanca punxant, presumptament un ganivet o una navalla. 

Baralla Multitudinaria Barcelona Bordeta Ferits
Els Mossos atenen en el lloc dels fets una de les dues persones ferides per arma blanca durant la multitudinària baralla. Els dos joves que presumptament haurien comès els apunyalaments a uns altres dos han estat detinguts per la policia per un presumpte delicte de lesions; un dels atacants també està imputat per un delicte de resistència a l'autoritat. 

Els veïns de la zona on va produir-se la baralla van poder enregistrar alguns instants de la mateixa des dels seus habitatges. A les imatges, es pot veure com un grup de joves es persegueix entre ells pel mig del carrer, empenyent-se, caient a terra i pegant-se, mentre criden i s'insulten. En el vídeo, que publica en exclusiva ElCaso.cat, pot escoltar-se com un veí demana de trucar la policia i es queixa del fet que "estan sempre igual", ja que és una zona on conflictes d'aquesta mena succeeixen sovint. 

La baralla multitudinària enregistrada pels veïns de la zona, que es queixen de l'alta recurrència de fets d'aquests tipus. Es pot veure un grup gran de persones perseguint-se, empenyent-se, pegant-se i insultant-se en mig del carrer. 

 

Els Mossos han detingut dues persones

Els Mossos han confirmat la detenció de dues persones, els presumptes autors de les ganivetades. Els imputen un delicte de lesions i, un d'ells, a més, un delicte de resistència als agents