Aquest dimarts comença el judici contra un home acusat d'haver violat i apallissat una noia inconscient a Alacant. Mentre l'agredia va fer una videotrucada amb el seu nòvio perquè ho veiés tot  i demanen una pena de 13 anys de presó. 

Els fets van passar el 15 d'octubre del 2019 a casa del presumpte agressor masclista, situada en un municipi a prop d'Alacant. Segons les investigacions policials, l'home es va aprofitar que la víctima estava inconscient per abusar sexualment d'ella.

Va fer una videotrucada amb el nòvio de la víctima després de violar-la

La víctima li havia dit en reiterades ocasions que no volia tenir relacions amb ell, però el presumpte autor dels fets, aprofitant que l'estat de la víctima, la va violar. Després, l'home va fer una videotrucada a la parella de la noia. A les imatges es podia veure la víctima inconscient i despullada després de l'agressió sexual.

Quan la noia es va despertar, la va apallissar

Quan la víctima es va despertar, el presumpte autor dels fets la va apallissar. La Policia Nacional el va detenir i, gairebé tres anys després, aquesta setmana començarà el judici.

Policía Nacional / EFE
Jutgen un home acusat d'haver violat i apallissat una noia inconscient a Alacant: va fer una videotrucada amb el nòvio de la víctima perqupe ho veiés tot  / EFE

Fiscalia demana una pena de 13 anys de presó

Fiscalia demana una pena de 13 anys i sis mesos de presó per diversos delictes: abús sexual, descobriment i revelació secrets i maltractament en l'àmbit de la violència de gènere. Caldrà esperar a saber la resolució judicial per veure si, finalment, l'acaben condemnant pels fets.

Detenen un home que va robar tots els estalvis a una refugiada fingint ser policia

Aquest no ha estat l'únic succés dels darrers dies a Alacant. Fa gairebé dues setmanes, els agents de la Policia Nacional van detenir un home que es va fer passar per policia per robar tots els estalvis a una refugiada d'Ucraïna. 

El presumpte autor dels fets, un home de 46 anys de nacionalitat romanesa, li va dir que sospitava que tenia cocaïna en una bosseta que portava amagada a la jaqueta i li va demanar que li deixés comprovar. Per fer l'espectacle més creïble, va fingir que estava parlant per telèfon amb un altre agent.

El van detenir gràcies a les càmeres de seguretat de la zona

Aprofitant el temor de la víctima, en un moment de distracció, va aconseguir treure-li tots els diners i tornar-li la bosseta fent-li pensar que a l'interior estaven tots els seus diners. Quan va veure que li havia robat tots els diners, va posar una denúncia i, gràcies a les càmeres de seguretat de la zona, el van aconseguir identificar, localitzar i detenir.