Una dona ha matat a punyalades a la seva parella, una altra dona, a Madrid, presumptament. El terrible crim ha ocorregut en un domicili situat al districte de la Latina, a la ciutat de Madrid. La Policia Nacional, després que es descobrís el cos sense vida de la jove, ha detingut la seva parella, de 37 anys, com a presumpta autora del crim. Una baralla prèvia podria ser una de les causes de l'homicidi. 

Els fets han tingut lloc la tarda d'aquest divendres, 15 de juliol, en un immoble situat en el número 6 del carrer Alfons VI, al districte de la Latina. El cadàver de la víctima, de 31 anys, ha estat descobert poc abans de les cinc de la tarda. Els serveis d'Emergències madrilenys, que han atès la víctima, han informat que el seu cos presentava múltiples punyalades, especialment al tòrax i l'abdomen.

La víctima ha rebut fins a cinc punyalades i ha mort dessagnada

La dona que ha perdut la vida a causa d'aquest atac, que tenia 31 anys i havia nascut a França, ha patit fins a cinc punyalades d'arma blanca a la zona de l'abdomen i del tòrax. Els serveis d'Emergències del 112, que han estat alertats d'una discussió en un domicili, s'han desplaçat fins a l'immoble, on han trobat el cos de la víctima sense vida. Les primeres estimacions mèdiques apunten al fet que la dona s'havia dessagnat, per les diverses ferides en zones vitals, i feia unes quantes hores que era morta

La seva parella ha estat detinguda

La Policia Nacional, que també s'ha desplaçat fins a l'immoble on ha ocorregut l'assassinat, després d'entrevistar-se amb la parella de la víctima, una altra dona de 37 anys, ha procedit a la seva detenció com a presumpta autora de l'assassinat. Les autoritats es troben investigant aquest terrible succés, del qual, ara per ara, no han transcendit hipòtesis policials ni més informació.

dona mata ganivetades arma blanca parella xicota madrid
Una ambulància del servei d'Emergències de Madrid, i diversos agents de la Policia Nacional, s'han desplaçat fins al lloc dels fets. / Foto: 112 Comunitat de Madrid