La Policia Nacional està investigant des d’aquest dimarts la mort de dos homes de 81 anys després de trobar-los morts a l’interior del seu domicili de Palma de Mallorca. Els cadàvers es trobaven en un avançat estat de descomposició, i la principal hipòtesi és la d’un suïcidi pactat, ja que un d’ells feia temps que estava molt malalt.

El propietari del pis on vivia la parella va avisar a la Policia al voltant del migdia d'aquest dimarts després de no rebre notícies dels seus inquilins des de feia dos mesos. L'home havia acudit al domicili, situat al número 19 del carrer Sant Joaquim de la capital mallorquina, i s'havia alarmat en notar una forta olor de descomposició. En arribar els agents es van trobar els cossos dels dos homes; tot indicava que feia setmanes que eren morts.

No es van trobar signes de violència

Després d'una inspecció ocular de l'habitatge on es van trobar els cadàvers, els agents van arribar a la conclusió que no es tractava d'un cas d'homicidi, ja que el lloc no presentava signes ni de violència ni que hagués estat un intent de robatori. Després de l'aixecament dels cossos se'ls va traslladar a l'Institut de Medicina Legal per practicar-los l'autòpsia que determinarà la causa exacta de les morts, tot i que les evidències semblen indicar que tots dos haurien posat fi a les seves vides per pròpia voluntat.

Possible pacte de suïcidi

Segons avança el Diario de Mallorca, les consegüents perquisicions semblen donar suport a aquesta primera teoria. La investigació continua oberta, però la Policia Nacional va trobar restes de diversos fàrmacs que un dels dos homes havia de prendre perquè feia temps que patia una malaltia greu. A hores d’ara la policia està a l’espera de rebre els resultats de les autòpsies i de les proves toxicològiques per confirmar si la parella havia fet servir aquests medicaments per llevar-se la vida.