La policia va ser alertada d'un terrible i macabre succés a Montreux, una ciutat de Suïssa. Quatre cadàvers van ser trobats al carrer, havien saltat des d'un edifici tots junts, hi havia un supervivent, un noi de 15 anys que es troba hospitalitzat en estat crític.

Totes les víctimes mortals tenien vincles familiars i, segons han confirmat els agents de policia de Vaud, estaven ells sols a l'habitatge en el moment en què van decidir saltar pel balcó. Les víctimes són: el pare de família, de 40 anys, la seva dona, de 41, la germana bessona de la dona i la filla de la parella, de vuit anys. Tots ells de nacionalitat francesa.

La investigació de la policia

Encara no se saben les causes d'intent de suïcidi col·lectiu per part de la família, que vivia en aquest apartament des de fa tres anys. Tot i que s'ha descartat la possibilitat que es tracti d'un assassinat, ja que creuen que van saltar per decisió pròpia.

La policia de Vaud ha emès un comunicat en què ha informat sobre els fets. Segons sembla, dos agents van arribar fins a l'habitatge familiar amb la intenció d'executar una ordre de detenció relacionada amb la custòdia d'un dels fills de la parella.

suiza 2 tw

El balcó de la família / Twitter

La família no va voler obrir la porta, encara que els agents van escoltar veus dins del domicili a través de la porta. Minuts després van rebre l'avís d'un veí que havia trucat en veure els cossos al carrer després que decidissin saltar.

Els agents continuen investigant per determinar la raó d'aquest intent de suïcidi total de la família. També els metges estan treballant per salvar la vida de l'únic supervivent, encara que les condicions físiques no són gens bones després de l'impacte.

Els testimonis dels presents

Els testimonis afirmen que els fets van passar cap a les sis del matí del dijous 24 de març. El soroll de l'impacte dels cossos contra el terra va alertar diversos veïns que van treure el cap per veure què havia passat.

Katia, una veïna de la zona, va atendre els companys de Blick, i va comentar que la notícia aviat es va transmetre a través dels grups de WhatsApp que tenen algunes de les persones que viuen en aquest barri: "Em va despertar el soroll de la policia, vaig veure que venien una gran quantitat de vehicles d'emergència. Tenim un grup de WhatsApp amb els veïns i la gent va pensar que hi havia una batuda al casino o una cosa així", va dir.

Una altra veïna va dir que se sentia espantada pels fets, fins i tot va comentar que li costava veure els cossos: "He viscut a la zona durant 32 anys, mai havia experimentat una cosa així. Vaig pensar que potser és algú que conec", va aclarir.

Un dels veïns de la família, que no ha volgut donar nom, va comentar que les víctimes eren molt discretes, que el pare no saludava a les zones comunes als altres habitants de l'edifici. Va dir que l'home feia diversos dies que demanava diversos articles per internet i que els dies previs al succés el seu pis feia olor molt d'encens.