Google situa el telèfon d'una de les víctimes del doble assassinat del pantà de Susqueda en un nou punt clau: al cotxe de Bartomeu Soler, un testimoni que estava al lloc dels fets i que era clau per saber qui va assassinar el Marc i la Paula l'estiu del 2017. No obstant això, va morir en estranyes circumstàncies dos anys després del macabre assassinat.

El mòbil que situen en el cotxe de Bartomeu Soler és el del Marc Hernández, el jove de 23 anys que va ser assassinat juntament amb la Paula, la seva parella de 21 anys. Segons les investigacions dels Mossos d'Esquadra, aquesta parella del Maresme va ser assassinada entre les 11:20 i les 11:36 del 24 d'agost del 2017, hora que coincideix amb quan diversos testimonis van sentir trets per la zona.

El GPS de Google situa el mòbil del Marc al cotxe de Bartomeu Soler

Segons ha pogut saber El Punt Avui, que ha fet una anàlisi conjunta amb un pèrit especialista en terreny, el GPS de Google situa el mòbil del Marc al cotxe del Bartomeu Soler, concretament al camí de la barraca on vivia aquest home. Aquesta va ser l'última geolocalització del mòbil de la víctima.

El moviment que detecta Google és que el Marc fa servir el mòbil a les 10:45, quan estava al punt on estava el cotxe de Bartomeu Soler. En aquell moment, tant el Marc com la Paula, encara estaven vius.

La persona que els va matar va moure's per la zona amb el mòbil del Marc

Després, a les 11.40 es torna a emetre senyal GPS, quan ja havien estat assassinats, el seu mòbil se situa en un altre punt i, vuit minuts més tard, un altre cop a la zona on Bartomeu tenia aparcat el seu vehicle. Això significa que la persona que va matar a trets aquesta parella, es va desplaçar amb el mòbil d'una de les víctimes quan aquestes ja havien estat assassinades.

Bartomeu Soler, un testimoni clau que va morir en estranyes circumstàncies

Bartomeu Soler vivia en una barraca molt a prop del lloc dels fets i que va morir en estranyes circumstàncies gairebé dos anys després del crim. Al principi, pensaven que havia patit un accident o que s'havia suïcidat, però l'autòpsia va determinar que va morir d'una aturada cardíaca i que quan el van trobar, ja feia una setmana que havia mort. 

El Marc i la Paula van desaparèixer quan van anar a passar un cap de setmana al pantà de Susqueda. Un mes més tard, van trobar els seus cadàvers amb signes evidents d'haver patit una mort violenta al fons del pantà. Estaven despullats, la Paula tenia un tret al cap i el Marc una motxilla plena de pedres i, des de llavors, ningú sap qui el va matar.

Jordi Magentí, el principal sospitós del doble crim del pantà de Susqueda

Tots els indicis apunten cap a Jordi Magentí, un assassí que havia estat a presó per matar la seva parella anys enrere i que s'ha convertit en el principal sospitós a ulls dels Mossos d'Esquadra. Així i tot, de moment, no hi ha proves suficients per incriminar-lo i està en llibertat.