Jordi Magentí, el principal sospitós del doble crim de Susqueda, torna al banc dels acusats gràcies a la investigació policial d'aquest macabre crim, han descobert la seva presumpta implicació en un altre delicte: el narcotràfic, motiu pel qual es podria enfrontar a una pena de fins a tres anys de presó i una multa de 60.000 euros.

Jordi Magentí, l'etern sospitós de l'assassinat del Marc i la Paula al pantà de Susqueda torna a ser jutjat, en aquest cas, per tràfic de marihuana. El seu fill també està acusat en aquest cas i el judici s'ha iniciat gràcies a la investigació dels Mossos d'Esquadra pel doble crim. Els agents van instal·lar micròfons a casa dels sospitosos per saber si tenia alguna cosa a veure amb els assassinats, i van descobrir que, presumptament, ell i el seu fill estaven implicats en un altre delicte: el tràfic de drogues.

Entrades i escorcolls a casa de Jordi Magentí i el seu fill

Per aquesta conversa, van fer entrades i escorcolls a casa dels sospitosos. Al domicili de Jordi Magentí, situat a Anglès (Selva), van trobar diferents eines i elements relacionats amb el cultiu de marihuana. A tot això se li ha de sumar que el fill de Magentí va dir-li que tenia quatre quilos de marihuana en un pis de Salt i que gràcies a la plantació, podrien aconseguir 500 euros per cap. No obstant això, s'han defensat dient que aquestes plantes eren per autoconsum.

Un mosso assegura que Magentí li va dir que era el propietari d'una plantació de marihuana a Susqueda

Per si no fos poc, en el marc de la investigació del crim del Pantà, Magentí va defensar la seva innocència en els assassinats, però va explicar als agents que tenia una plantació de marihuana, uns fets que ara també nega i que, segons el seu advocat, no es poden demostrar.

Crimen Susqueda / Cedida

Jordi Magentí, el principal sospitós del doble crim de Susqueda, podria entrar a presó per un altre delicte: ell i el seu fill estan acusats de tràfic de marihuana / Cedida

Fiscalia demana tres anys de presó i 60.000 euros de multa

Segons explica l'advocat de la família Magentí, no hi ha cap prova directa que els incrimini en aquest delicte i, per aquest mateix motiu, demana l'absolució. D'altra banda, Fiscalia demana per cadascun d'ells una pena de tres anys de presó i una multa de 60.000 euros.

Jordi Magentí s'ha acollit al dret a no declarar i el seu fill ha contestat només les preguntes que li ha fet el seu advocat, que assegura que aquestes acusacions són fruit d'una mala investigació basada en els prejudicis que hi ha cap a Magentí per la seva presumpta implicació en l'assassinat del Marc i la Paula.