El Sergei és un home que ha assassinat la seva dona i a la seva filla de 18 anys mentre dormien en un xalet de luxe en una urbanització de Lloret de Mar (Selva). Després d'aquests dos crims, l'autor dels fets es va suïcidar penjant-se de la barana. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quin ha estat el mòbil d'aquest crim masclista.

Els fets han passat aquest dimarts a la tarda al carrer Aiguablava número 28, situat a l'elitista urbanització dels Pinars de Lloret de Mar. Tot ha començat quan un fill de la família que residia a França, ha trucat a Emergències 112, ja que estava preocupat perquè no podia contactar ni amb els seus pares ni amb la seva germana.

Comproven que es tracta d'un doble crim i que l'home s'ha suïcidat

Els agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, en rebre la denúncia, s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar la pitjor de les hipòtesis: es tractava d'un doble crim. El primer que van veure va ser el cos de del Sergey penjat en una barana elevada situada al pati de casa: s'havia suïcidat.

La mare tenia 53 anys i la filla 18: assassinades mentre dormien

Però quan han entrat a l'interior del xalet de luxe, han pogut comprovar que hi havia dos cadàvers més: el d'una dona de 53 anys i el d'una adolescent de 18. Tots dos presentaven signes evidents d'haver patit una mort violenta i, segons les primeres investigacions policials, mare i filla van ser assassinades per l'home mentre estaven dormint. 

En una primera inspecció ocular, han pogut determinar que els cadàvers de les dones presentaven nombroses ferides d'arma blanca. En el lloc del crim, els Mossos d'Esquadra han trobat un ganivet i una destral i estan comprovant si aquestes han estat les armes del crim.

Els cadàvers de les dones estaven tapats amb un llençol al llit

Tot i que no descarten cap hipòtesi, pensen que l'assassí les va matar amb una destral mentre estaven dormint. Una hipòtesi que agafa força si es té en compte com van trobar els cadàvers: estaven al llit i tapats amb un llençol. No obstant això, caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que donarà més detalls sobre les morts violentes i el suïcidi del presumpte autor dels fets.

Família russa empadronada a Lloret de Mar

Tant l'assassí com les víctimes són una família d'origen rus i estaven empadronats en aquest municipi de la Costa Brava, tot i que els fills estudiaven a França. Per aquest mateix motiu, els investigadors pensen que estaven passant uns dies de vacances a la segona residència de Lloret de Mar. Segons explica El Periódico, els veïns de la zona no havien sentit mai baralles ni res sospitós que fes pensar en aquest tràgic desenllaç.

Sense denúncies prèvies per violència de gènere

Es preveu que al llarg d'aquest dimecres el fill arribi a Catalunya per declarar. El seu testimoni podria ser clau per saber quin ha estat el detonant del crim que, segons la hipòtesi principal, es tracta d'un doble assassinat masclista.

No hi havia cap denúncia prèvia per violència de gènere i el cas es troba en mans de la Divisió d'Investigació Criminal de Girona, que s'han fet càrrec de la investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esbrinar les causes d'aquests crims, que també està en mans del jutjat d'instrucció número 2 de Blanes (la Selva).