Els Mossos d'Esquadra investiguen una triple mort a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar, a Selva. Segons les primeres hipòtesis, un home ha matat la seva dona i la filla i després s'ha suïcidat penjant-se d'un arbre del jardí. Ha estat un altre fill de la dona qui ha trucat als serveis d'emergències perquè no podia contactar amb la seva mare.

 

Mata la dona i la filla i se suïcida a Lloret de Mar

Aquesta tarda, cap a tres quarts de quatre, la policia catalana ha informat del macabre fet, que ha quedat a càrrec de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona, que ara investiguen la mort de les tres persones a la urbanització Els Pinars, situada al carrer Aiguablava de Lloret de Mar, a Selva. Ha estat un fill de la dona, una de les víctimes, qui ha donat la veu d'alarma quan no ha pogut contactar amb la seva mare. Els agents desplaçats, amb l'ajuda del jardiner, que els ha obert la porta, han trobat el presumpte assassí penjat sense vida a un arbre del jardí. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, les dues víctimes estaven a dins de l'immoble, tapades amb llençols al llit i tot apunta que les hauria matat amb una destral.

Aquest mitjà també ha pogut saber que l'home és de nacionalitat russa i es diu Sergei. Fins al lloc també s'hi han traslladat agents de la policia científica i la comitiva judicial per inspeccionar l'escena del crim i fer l'aixecament dels cadàvers.

 

Segon assassinat masclista en una setmana a Catalunya

Es tracta del segon cas mortal de violència masclista en menys d'una setmana. El passat divendres, un home assassinava la seva parella, l'Àfrica, a Vilanova del Camí, a l'Anoia. La matinada de Divendres Sant, els Mossos d'Esquadra rebien una trucada que alertava d'una agressió d'un home cap a la seva parella a la localitat. En arribar al lloc dels fets van trobar la víctima en estat crític i la van traslladar a l'Hospital de Bellvitge, on moria hores després a conseqüència de les lesions causades per l'home, de 42 anys, detingut ara com a assassí de la dona.

Africa mujer asesinada / Redes sociales
L'Àfrica era assassinada per la seva parella divendres passat / Xarxes Socials

La seva filla Ainhoa també va patir lesions de caràcter lleu quan intentava protegir la seva mare del presumpte maltractador, a qui no li constaven denúncies prèvies per violència masclista. El presumpte assassí es troba ara custodiat pels Mossos d'Esquadra a l'espera de passar a disposició judicial, on es dictaminarà la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor d'un assassinat per violència de gènere.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta una investigació per esbrinar més detalls del crim, que ha provocat una gran commoció al municipi. "Fa pocs dies estàvem juntes, abraçant-nos, dient-nos que ens hauríem de veure més i ara passa això. Descansa en pau, un petó molt gran al cel", deia la seva cosina a les xarxes socials, que s'han omplert de missatges de condol i de suport als familiars i amics de la víctima.