La Guàrdia Civil busca tres nois d'entre 18 i 21 anys per una nova agressió sexual a Pulpí (Almeria). La víctima és una jove de 30 anys que va ser atacada el dissabte a la nit i demanen col·laboració ciutadana per localitzar els presumptes autors d'aquesta agressió. Segons la investigació policial, la víctima tenia cops per tot el cos i presentava signes d'haver patit una violació amb molta violència.

Els fets van passar el dissabte a la pedania de San Juan de los Terreros a Pulpí, un petit municipi turístic d'Almeria. La víctima és una jove de 30 anys d'origen llatinoamericà que estava passant uns dies de vacances amb la seva parella en aquesta localitat. 

Busquen tres nois d'entre 18 i 21 anys per la violació de Pulpí

La tarda dels fets, cap a les 16:00, la víctima va discutir amb el seu nòvio i, per aquest mateix motiu, va anar a prendre una cervesa i a relaxar-se a la platja. Va ser allà quan va conèixer els presumptes autors dels fets, que són tres nois d'entre 18 i 21 anys de nacionalitat estrangera. 

Els presumptes violadors la van acompanyar fins al pis on s'estava allotjant i, quan estaven a punt d'arribar, la van agredir sexualment al mig del carrer Pisuerga. Després de l'agressió, la víctima va ser abandonada al mig del carrer i es va trobar amb un veí, que va ser qui va donar la veu d'alarma a Emergències 112.

"Absent, beguda i en actitud mitigada"

La Guàrdia Civil es va desplaçar fins al lloc dels fets i va poder comprovar que la jove de 30 anys tenia el cos ple de cops, estava "absent, beguda i en actitud mitigada" i presentava signes d'haver patit una agressió sexual. L'Institut Armat ha obert una investigació per esbrinar què ha passat i detenir els tres presumptes violadors que, de moment, encara no han estat identificats.

Guardia Civil No Pasar / Europa Press
La Guàrdia Civil investiga una nova agressió sexual grupal a Pulpí (Almeria): estan intentant identificar els tres violadors, que son tres nois d'entre 18 i 21 anys / Europa Press

Set menors d'edat agredeixen sexualment una noia de 18 anys a Vila-real

Malauradament, en els darrers dies no han parat d'augmentar els casos d'agressions sexuals en manada. La Policia Nacional de Vila-real (Castelló) està investigant una altra violació grupal a una noia de 18 anys que, presumptament, ha estat agredida per set menors d'edat, dels quals quatre han estat detinguts i ja han passat a disposició judicial.

Els cinc menors de la violació a les nenes de Burjassot estan en llibertat

A Burjassot (València) també van detenir cinc menors d'edat per dues violacions, una individual i una altra múltiple, a dues nenes de 12 anys en una casa abandonada. Van passar a disposició judicial i la jutgessa instructora els ha deixat en llibertat vigilada, uns fets que han estat molt criticats tenint en compte els criteris que ha tingut per prendre aquesta decisió.