La Chloe era una noia de 21 anys que ha mort en estranyes circumstàncies a l'habitació d'un hotel de Liverpool, al Regne Unit. La policia ha detingut tres homes, de 26, 46 i 49 anys vinculats amb el seu possible assassinat. Han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat sense càrrecs perquè, tot i que aparentment semblava un crim, han determinat que la hipòtesi principal és que es tracta d'una mort accidental.

Els fets van passar fa dues setmanes a l'hotel Adelphi, a ple centre de Liverpool. Les alarmes van saltar a les 6:37 quan els vigilants de seguretat van veure el cadàver de la Chloe Haynes, una noia de 21 anys, a l'habitació de l'hotel. La policia de Merseyside, la zona de Liverpool on han passat els fets, va obrir una investigació per esbrinar les causes de la seva mort.

Tres homes detinguts per la mort d'una noia de 21 anys a Liverpool

En un primer moment, van determinar que havia estat assassinada. Per aquest mateix motiu, van detenir tres homes de 26, 46 i 49 anys per la seva presumpta implicació en el crim. No obstant això, la investigació va fer un gir de 180 graus quan van sortir els resultats de la primera autòpsia: la causa de la mort havia estat accidental.

La policia demana col·laboració ciutadana per buscar pistes

Saben que ha estat una mort accidental, però encara hi ha molts caps sense lligar. La policia ha demanat col·laboració ciutadana per buscar pistes. Han demanat a totes les persones que hagin vist alguna cosa a l'hotel, que es posin en contacte amb ells. La mort de la Chloe ha causat gran commoció, les xarxes socials s'han emplenat de missatges de condol i han demanat que es faci justícia, ja que pensen que la hipòtesi de l'accident és poc creïble.