Els Mossos d’Esquadra investiguen la violació d’una noia de 19 anys a Gelida, a l’Alt Penedès, durant la passada nit de Halloween. Els fets van tenir lloc ja entrada la matinada de l’1 de novembre. Aquella mateixa nit, la jove no va voler avisar ningú i va marxar cap a casa sense requerir cap assistència mèdica ni policial. Va ser l'endemà quan es va decidir a fer el pas i anar a comissaria a presentar una denúncia.

La policia catalana ha obert una investigació per tal d’esclarir que va passar. Segons ha avançat el diari ARA, ho tracten com una presumpta agressió sexual i estan buscant la persona que hauria comès la violació. De moment no consta que hi hagi cap detingut. El que sí que han pogut confirmar des dels Mossos d’Esquadra és que no es tractaria d’una violació grupal, sinó que estarien darrere d’un sol individu.

Dues violacions més durant el pont de Tots Sants a Catalunya.

La violació a una noia de 19 anys a Gelida és l’última agressió sexual a apuntar a la llista de les que han tingut lloc durant el pont de Tots Sants. La matinada del 31 d’octubre una dona va ser agredida sexualment al Parc de la Trinitat Vella de Barcelona. Víctima i agressió s’havien conegut aquella mateixa nit quan havien coincidit en un sopar. L’home es va oferir a acompanyar-la fins a casa, però la va portar fins a un parc per violar-la. L’agressor va poder ser detingut poc després dels fets.

La matinada de l’1 de novembre es va produir una altra violació a la capital catalana. Una noia de 19 anys va ser violada per un menor d’edat a l’interior de la discoteca Colors Club de Barcelona. L’agressor la va portar als banys, la va agredir sexualment i es va amagar entre la multitud. La noia va avisar els guàrdies de seguretat del local, que el van identificar i retenir fins a l’arribada de la Guàrdia Urbana. El jutge ha decretat que estigui sis mesos en un centre d'internament de menors.