Detenen un home per abusar sexualment d'un noi de 16 anys a l'interior d'un autobús de Barcelona. El presumpte autor dels fets el va començar a assetjar demanant-li el seu número de telèfon i a abusar sexualment d'ell fent-li tocaments. 

Els fets van passar el divendres, cap a les 22:00, en un autobús de Barcelona. Quan estaven a l'altura de plaça d'Espanya, de cop i volta, el presumpte abusador es va apropar a la víctima amb una actitud intimidatòria.

Li va oferir drogues i el va tocar sense el seu consentiment

A partir de llavors, li va oferir droga i li va demanar el seu telèfon. Després, va començar a fer-li tocaments sense el seu consentiment. El menor va baixar a una parada del bus i, immediatament, va denunciar els fets a una comissaria dels Mossos. Segons expliquen fonts de TMB a ElCaso.cat, no els consta cap incidència relacionada amb aquests fets i, encara que en un primer moment la informació era que els fets havien passat a la línia V5 de TMB, des de Transports Metropolitans de Barcelona asseguren que no va ser en aquesta línia ni en cap altra de TMB i que es podria tractar d'una altra empresa que opera per la zona.

autobús unsplash
Els Mossos detenen un home per, presumptament, haver abusat sexualment d'un menor de 16 anys en un autobús de Barcelona / Unsplash

Detenen l'abusador sexual de l'autobús de Barcelona

La víctima va anar immediatament a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de l'Eixample i va denunciar-ho tot. També els va facilitar una descripció del presumpte autor dels fets i, al cap d'una estona, el van detenir per abusar sexualment del menor. De moment, no han transcendit més detalls dels fets, que estan sent investigats.