Detenen un home per abusar sexualment d'un noi de 16 anys a l'interior d'un autobús de Barcelona. Gràcies a la ràpida actuació del conductor, el menor va poder sortir corrent i denunciar-ho tot a la comissaria. El presumpte autor dels fets el va començar a assetjar demanant-li el seu número de telèfon i a abusar sexualment d'ell fent-li tocaments. 

Els fets van passar el divendres, cap a les 22:00, a la línia V5 d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona. Quan estaven a l'altura de plaça d'Espanya, de cop i volta, el presumpte abusador es va apropar a la víctima amb una actitud intimidatòria.

El conductor del bus va veure l'abús sexual i va evitar que anés a més

A partir de llavors, li va oferir droga i li va demanar el seu telèfon. Després, va començar a fer-li tocaments sense el seu consentiment. Afortunadament, el conductor va veure la situació i va evitar que anés a pitjor: va obrir les portes de l'autobús per tal que el menor pogués marxar i, immediatament, les va tancar evitant que l'abusador el perseguís.

autobús unsplash
Els Mossos detenen un home per, presumptament, haver abusat sexualment d'un menor de 16 anys en un autobús de Barcelona / Unsplash

Detenen l'abusador sexual de l'autobús de Barcelona

La víctima va anar immediatament a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de l'Eixample i va denunciar-ho tot. També els va facilitar una descripció del presumpte autor dels fets i, al cap d'una estona, el van detenir per abusar sexualment del menor. De moment, no han transcendit més detalls dels fets, que estan sent investigats.