Detenen un noi de 17 anys acusat d'una agressió sexual a una nena de 13 anys a Tarragona. Ha estat la mare de la víctima qui ha denunciat l'agressió sexual als Mossos d'Esquadra.

Violen una nena de 13 anys a Tarragona

Els fets van passar el dimecres de la setmana passada quan la mare de la víctima, una nena d'entre 13 i 14 anys, va anar a la comissaria per denunciar que la seva filla havia estat víctima d'una violació per part d'un noi de 17 anys al barri de Ponent de Tarragona.

El presumpte agressor sexual està en llibertat

El presumpte agressor sexual té 17 anys i, segons avança el Diari de Tarragona, viu a la zona de Riera de Gaià i la presumpta agressió hauria passat al barri de Torreforta o de Bonavista. L'acusat va passar a disposició judicial i van decretar la seva llibertat.

Com que tots dos són menors d'edat, no han transcendit més dades sobre aquesta violació. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Mossos d'Esquadra / Carles Palacio

Detenen un noi de 17 anys acusat d'haver agredit sexualment una nena de 13 anys al barri de Ponent de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas i l'acusat ja està en llibertat / Carles Palacio

Quatre homes violen una menor discapacitada a Rosselló

Malauradament, aquest no ha estat l'únic cas d'una violació a una menor d'edat i, de fet, fa unes setmanes, a Rosselló (Segrià) quatre homes van agredir sexualment una noia de 16 anys que tenia una discapacitat. Presumptament, la van raptar, la van portar en un pis i, posteriorment, la van agredir sexualment. Després que els presumptes violadors passessin a disposició judicial, els acusats van ingressar a presó de manera provisional i sense fiança.

Detingut per dues agressions sexuals a víctimes menors d'edat a Montblanc

Fa un mes, a Montblanc (Conca de Barberà), van detenir un noi de 21 anys per dues agressions sexuals a dues noies menors d'edat en un botellón que va tenir lloc el 10 de setembre. Després de passar a disposició judicial a Valls (Alt Camp), es va decretar el seu ingrés a presó de manera provisional i sense fiança per dues presumptes agressions sexuals a víctimes menors de 16 anys. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Un menor detingut per una altra agressió sexual al mig del carrer a Vilafranca del Penedès

El mes d'agost, a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) també van detenir un menor d'edat per una presumpta violació a una noia, també menor d'edat. La va drogar, emborratxar per agredir-la sexualment, segons expliquen uns vigilants que estaven al lloc dels fets.  La violació va ser al mig del carrer, en un pàrquing de la zona esportiva del municipi on s'estava fent un concert. "Van drogar, emborratxar i violar a la menor al pàrquing, fora del recinte. A més, li van treure el mòbil", expliquen els vigilants que aquella nit treballaven al lloc dels fets a NIUS.